Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Account içinde bi sürü level 20-40 karakter var ama onları sayma, 64 rogue 60 paladin var. Rogue un itemlar iyi , Paladinin de biraz mc biraz Knight - Liutenant yani crap itemları var ama zaten hemen deniştirirsin. Fiyat : 120ytl istiyorum temiz. Daha da düşmem zaten boş account bu kadar ediyo nerdeyse. Migrate i falan açık. edit : Çok özür dilerim ya yanlışlıkla buraya açmışım gece gece kaç gündür uyumuyorum gözümden kaçtı login olurken , login olmadan önce pazar alanındaydım [ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 23:36 tarihinde, Bleeding tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Tiridine tiridine tiridine bandim bedavami sandin para verip aldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ikiside alliance dunemaul serverında ikisininde level 60 epic atları var vsvs. Rogue level atlamaya çok yakın , paladinde ortalardaydı ve ikiside full rest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 upp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 100 ytl ye düşürdüm fiyatı daha düşmem boş accountdan ucuz sanırım şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 satıldı , teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar