Xaero Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Resmen hastası oldum süper bi oyun... Kendi pistinizi yapma olanağıda sağlamaktaResmi Sitesi[hline]Termometrenin üstüne buz koymakla odanın sıcaklığı değişmez...XÆ®ø fâ®ß®Ìght Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 zed sağolsun 1 yıla yakın keyifle oynamıştım oyunu bak sende canımı çektirdin şimdi bi daha oynayım :) http://www.paticik.com/forum/view.php?id=21517 herkesin favoriteste tutması gereken bi topicdi kendileri...[hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 bu oyunu görünce hatırladım.stunts diye bi oyun vardı.nası oynardık ya.kendini aşmış bir oyun du. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 stunts ayrı bi boyut onu katmayalım işin içine :) bunu ironman offroad ile karşılaştırmak lazım ki ironman hala bundan güzel :)[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 i-love-stunts bi de süper müziği vardı.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 said: arcane, 09 October 2003 09:12 tarihinde demiş ki: stunts ayrı bi boyut onu katmayalım işin içine :) bunu ironman offroad ile karşılaştırmak lazım ki ironman hala bundan güzel :)[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... ya bu ironman ofroad u indirebileceğim bi link var mı merak ettim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 ironman mi :) sitemin 1.3 versiyonunda mevcut yakında sürüm 2.1 e geçiyorum , aylaklık etmesem geçecem hemen, o zaman hergün birsürü şey ekleyeceğim (işalla) güzel olacak(amin) pardon reklam için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar