kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 silencer aga sen zarek ile dövüş bi zahmet. belki draw olur falan dünya kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 -BombaciMulayim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 nasıl da temiz saptırıyoruz, bi kavga alanı haline getiriyoruz konuları anlayamıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 tartışma sürerken hakaret etmeye çalışmıştı çocuklardan biri mesajında da, okuyamıyorsun şimdi, silindi. [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 23:38 tarihinde, silencer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Bravo satır aralarını okuyabiliyorsun demek anlamışsın ne dediğimi.. Ama bende anlayabiliyorum ve şu yazdıklarınla kendi kendine bir aşağılama haline geçtiğini anlayabiliyorum said: "atatürkçü" geçinen her vatandaş, lisede okuduğu tarihin ötesine geçebilseydi, çok daha nitelikli ve ağırlıklı insanlar olurlar ve ciddiye alınırlardı diye düşünüyorum. Postumun silinmesi de ayrı bir olay anlamadım.. O postunda sadece tezini savunsaydın, yukardaki paragrafı eklemeseydin sana küçük beyinli demezdim Ben sana nerd demek istemedim ama.. Klavye başında gr@l olanlardansın demek istediğim.. İkisi farklı şeyler.. Eğer sen gerçek hayatta da böyle tartışıyorsan çok dayak yersin dedim, seni döverim cart curt demedim.. Böyle internette başkalarına sebepsiz yere üstünlük sağlamaya çalışan insanlar genelde sosyal hayatlarında ezik olurlar artık sen bu genellemeye uyarmısın bilmem.. Dışarda ezilirler ezilrler sonra internete girdimi kral olurlar asarlar keserler aşağılarlar.. Sonra bi derin ohh çekerler, sosyal hayatta ezilen benliğimi internette çoşarak dengeledim şimdi gülümseyerek uykuya dalabilirim diye düşünürler.. Haa bide sosyal hayatta iletişim kurmakta zorlandıkları için sık sık asılırlar o da var..Ne alaka diceksin bilmem aklıma geldi Bana çocuk demen ve arka arkaya otuz post atman sanki bu genellemeye uyuyormuşsun gibi bir his yarattı.. Neyse takıl sen bu üslupla devam et.. Sonuçta bi postla senin düşünce tarzını değiştirmek diye bi dünya yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pesimist Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Oy vermesin di mi?Vatandaş mı ki zaten o?Ben boxerla gitsem bana da aynı şeyi yazacak mıydın buraya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Eğer boxer siyasi bir sömürü haline getirilmiş olsaydı yazardım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar