arcane Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Bu topici buraya açma sebebim forumda sadece bu bölüme bakan insanlar olduğunu düşünmemdir.Onları da bu mevzudan haberdar etmek istedim. Yukarıda bahsi geçen topic budur --> Tıklayınız Release Dates: USA: March 4th UK: April 11th Europe: April 18th Australia: March 11th Kopyası bakkallardax marketlerdex ve kazaa gibi p2plerde mevcuttur ama tavsiye edilmez.(Programcı emeği cart curt..) Birlikten kuvvet doğar felsefesiyle yola çıkarak yabancı serverlarda oynamak üzere bir takım kurmaya çalışıyorum.Daha fazla bilgi için yukarıda vermiş olduğum linke tıklayınız.[hline]fading away and leaving long for sleep closer now lead the way into death obscure,esoteric,exoteric,secret,hidden,mysterious Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Eve online oynayanların (Beta ya katılmış olanlar) pek o kadar etkilenebilceği bi oyun olduğunu sanmıyorum... Oyun hakkında hiç bi bilgim yok tabii direk işkembeden sallıyorum belki ama :) sonuçta Eve in potansiyeli ve Mmorpg oluşu dolayısıyle öyle olduğunu tahmin ediyorum... Genede Bizi düşünüp haberdar etmen güzel :) Teşekkürler Arcane...[hline] I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar