Davidmayrs Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 arkada$lar $unu anlatır$anız $evinicem bu olay için günlerimi verdim ama çözemedim yaw :)[hline]Hobbit Uo Shard Owner Darkman
Hairband Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Bak sphere dosyasının icindeki sphere servere gel orda page down yap sayfanın en altına gel [Sphere server name] Böle bise war altındada ip ler war Oraya saydır ip leri acılıo ben öle yaptım oldu[hline]Firehouse I live my life for you
Davidmayrs Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Vallahi $aatlerimi verdim hiçbir $ekilde olmadı :) Ah ke$ke $u olayı Baggio fln anlat$a[hline]Hobbit Uo Shard Owner Darkman
Davidmayrs Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Up yaw[hline]Hobbit Uo Shard Owner :rock:Darkman:rock:
Davidmayrs Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Up Ulen :)[hline]Hobbit Uo Shard Owner :rock: Darkman:rock:
Korax Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Cık Cık Cık.[hline]..::::(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯)::::.. Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz...
Öne çıkan mesajlar