Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 sevgülü pati kardeşlerim ben bu cod 2 yi yükledim falan filan neyse netten oynamak için 1.3 patchi falan gerekiyormuş o da güzel onu da yükledim netten oynayabiliyorum bi güzel.. fekaaaat; 1.3 patchini yükledikten sonra single player a giremiyorum şöyle bir hatayla karşılaşıyorum: error during initialization failed to initialize renderer : version mismatch çözüm önerilerinizi bekliyüüürüm.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 1.3 ün crack ini kurmamışsın ondan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 oha harbi lan ben niye düşünemedim :D salaklığım üstümde.. sıcağa ver abi eywallah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 bnde yeni aldım kurdum ama sürümü 1.0 önce 1.2 yapıp sonra 1.3 mü yüklicem? edit:direk 1.3 patch yüklesem oluyor mu?37.3 mb yaw bir de 1.5 patch var :S kafam karıştı [ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 19:59 tarihinde, Seperate tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 1.3 yukleyip Turk serverlarinda rahat rahat oynayabilirsin. Ben boyle yapiyorum yani hic bir sorun cikmadi simdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 bunun crackini nerden bulablrm? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar