Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Belki birçoğunuz izlemiştir ama izlemeyenler için bu film'i şiddetle tavsiye ederim . Konusunu kısaca özetlemek gerekirse: Bir kaç genc'in kendilerini yutan büyük Balinanın Miğdesinden kaçış hikayesini anlatmaktadir.Miğdesinde ayrıca uzun süredir orada yaşayan biriyle daha tanışırlar. Komik ve eğlenceli bir film . İzlemek lazim anlatılmaz :D İzlerken bu kadar farkli çizim tiplerini nasıl bir araya getirmişler diye soruyor insan İmdb Puani 8.4/10http://www.imdb.com/title/tt0452039/ Demonoid link'ihttp://www.demonoid.com/files/details/1140825/16854465/ [ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 02:21 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 anime olsun sudan olsun hemen indirmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 hakikaten çizgileri çok enteresan. dün akşam izlicektim ki engel çıktı 15 dakika izlemişken kapatmak zorunda kaldım. bugün izlicem ama kararlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Örümcek kafalıyım ben, takunyalıyım ben. Bir türlü genel çizginin dışına çıkan animeleri sevemiyorum. Kemonozume de bu yüzden elimde patladı, 4C nin animelerinin 90% ı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 bakalım indirip izleyelim bu akşam olmadı en azından yapacak iş çıkar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 of çizgilerinden ziyade bikaç vurucu nokta çok iyiydi. resmen hayat dersi verdiler bazı yerlerde, ve uyduruk da değil anlattığı şey iyiydi bence. tavsiye ederim herkese izleyin izlettirin. kaede çizgileri bi kenara bırakıp izlemelisin madem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 İzlemedim demedim zaten, sevmedim dedim. Kemonozume ve yakın zamanda başlayan Kaiba ya göz at Mind Game sevdiysen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 ok bakiyim pcde yer açınca. of antalya nebiçim sıcak ya! klima harici serinleme yolu yokmudur baş ağrıtıyo klima =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar