revhas Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Bildiğiniz gibi Eaglef'in oyuna bir kaç ay ara vermesiyle PA mız Turkish Republic (eski adıyla Dark Legion) pazartesi gecesi dağılıcak. Yeni bir İmperial PA kurulucak! Bu PA da olmasını yada olmamasını istediğiniz şeyleri yazarsanız sevinirim.[hline]Revhas - Human - Smuggler - Pistoleer Turkish Republic - Spy Network - Recruiter Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Tr ismini tasimayan bir pami kurulacak[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 "Turkish Republic" olmasını bende istemiyorum çünkü rebel türk oyunculara haksızlık oluyo... ama kısaltması TR yada TURK olabilir... guild adı için sizin fikirleriniz varsa söyleyin... en baştan herşeyini düşünelim (isim, kurallar vb...) guildimizin! oyun tek başına oynayınca biraz bayıyo ama birlikte yapılan işler hep zevkli geçiyo eski avları hatırlarsınız 15-20 kişi giderdik...[hline]Revhas of Eclipse Human - Master Smuggler - Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Benim bi teklifim var, herkese uyarsa tabi: PA'yı Corelliaya taşıyalım diyorum. Corellia'dan bütün gezegenlere tek shuttle, dathomire falan gitmek için Naboo'dan Corelliaya gelmek, ordan da 2. shuttle a binmek gerekiyo. Böylelikle yol masrafımız azalır... :-P İmkan olsa, Coruscant'ta kuralım dicem ama maalesef imkan yok... :-)[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 devvocum iyi diyorsun da onun dezavantajları da var. 1) daha dikkatli gezmek lazım çok overt olamazsın orada 2) corellia da bildiğim kadarı ile bir imperial recruiter yok dolayısı ile mission yapmak da epey zor olacak.... bence bunu düşünelim biraz daha[hline]Sgecca-Wookiee-Commando-Medic-Smuggler-Pistoleer Spy Network-Instructor Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Çok overt olamazsın diyosun rebel scumlardan korkun mu var yoksa, mighty Sgecca? :-P Haklısın ama, mighty falan dedik incecik rebel Sufi kesmişti seni... :-) Tahminimce her gezegende imperial recruiter olması lazım... Yani galakside imparatorluk kontrolünde olmayan yer yok, öyle diil mi?? Yanlış mıyım yoksa??[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse [Bu mesaj DA2019 tarafından 07 October 2003 15:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 said: DA2019, 07 October 2003 15:05 tarihinde demiş ki: Haklısın ama, mighty falan dedik incecik rebel Sufi kesmişti seni... :-) ehehuhuea evet ben de gordum. said: Tahminimce her gezegende imperial recruiter olması lazım... Yani galakside imparatorluk kontrolünde olmayan yer yok, öyle diil mi?? Yanlış mıyım yoksa??[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse ya simdi olmayabilir. rebel kontrolunde olan yerler olabilir sadece. ne biliim.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_InFeRnO_ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Ben tatooineyi istiyorum.Tabi sadece beni bağlar bu istek ne kadar etkiler bilmem sebepleri ise şunlar: 1) Evleri naboo dan daha guzerl içleri ve dışları sade ve zarif.Naboo evleri gibi kırmızı duvarlar yesil perdeler gibi iğrençlikler yok. 2) Bestine ye yakın yerlerde yerleşim yeri tespit ettim bi kaç tane.Şu anki alan theed e 2k uzaklıkta. Rebel durumu için bişi diyemiyorum ama town olayı olursa zevkli olabir bazı şeyler.2ci önerim corellia olucak.Daha öncedende sölendiği gibi shuttle olayı guzel falan.Bu planetlerin hiçbiri olmazsa gene naboo olursa en azından şehre daha yakın biyere taşınalim.Çok anlamsız oluyo bole kimse gitmiyo hall un oraya çünkü evlerde yatıyo öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_InFeRnO_ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Guild ismini unuttum bence biraz daha oyunun havasına uygun bişi bulunmalı.Turkish Republic falan bence uymuyo.Niye hep bizde oluyoki bole şeyler ben Amerika yada İngiltere diye guild görmedim hiç bir zaman.DL güzeldi bence.Ama dahada guzelleştirilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 1) inferno oyundaki nickin ne? 2) tatooine deki yerlerin wpsi var mı sende?[hline]Revhas of Eclipse Human - Master Smuggler - Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 pa'yı başka bir gezegene taşımak için ynei pa hall almanız lazım[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Oyun zaten Amerika'da oynandığı için Amerika'lilara ait bi PA goremezsin ama norveclilerin ve ingilizlerin PA'ları var baska varmı bilmiyorum.Coğu MMORPG'dede vardır anormal bi olay değil yani.[hline]Muhendis A'ab Novice Pistoleer,Master CH at Eclipse Wolith Wannabe Commando at Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_InFeRnO_ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Yanlış anlıyosun beni ben isim olarak soluyorum.Niye Türk pa sıyız demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 TR neyin olmasında nası olursa olsun[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Artisan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Norwegians diye Pa vardı mesela bir zamanlar[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Tatooine e kuralım.. TR ismi çok kötü..bence yeni bişi bulalım[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Naboo,Theed son derece uygun bence. Corellia'nın tek avantajı shuttle olayı. Guild adı konusunda infernoya katılıyorum,açıkçası DL TR'den daha iyi duruyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Birde şu sıralar aktif swg(eclipse serverında)de kaç kişi var şu an bizim eski PA'dan?Bırakacak varsa başka kimler bırakmak istiyor?[hline]Damne[dL]egion... DarkBlade FireStone,Novice Bounty-Hunter,Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Oyuna adam akıllı yenilikler yapılana kadar ben oynamıyacam.Daoca döndüm geri.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KAPTAN Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 TR gercekten isim olarak kotu ve oyunda tek basına cekilmiyor ama beni daha baymadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar