Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

5 gunluk revelation bedava deneme sureci hakkinda yardim

MadOrca

Öne çıkan mesajlar

cok uzun bi baslik oldu neyse.

1.5 ayligina oynamis oldugum bi karakterim vardi.
5 gunlugune deneme maili geldi.
oyunu yeniden yukleyip bu surece katilayim, bi 5 gün takilirim, baktim sario devam ederim dusuncesiyle mailde verilen linke tikladim.

herşey sorunsuz gibi gözüküyordu.

client'i calistirdigimda ilk olarak soyle bir pencere ile karsilastim.

"Please run EVE with administrator rights to complete data migration."

ok deyip kapattim pencereyi ve username ile sifremi girdim.

authenticating, preparing data fln herseyi yapiyor ama oyuna girmiyor, client penceresi aynen oldugu gibi durmakta.

neyse tekrar connect'e basiyorum bu sefer de soyle bir msg cikiyor karsima.

"The client's local session information is corrupt, probably as a result of failed cleanup during a disconnect. Connecting to the server in this state could lead to a rather unpleasant game experience. Please restart the client prior to logging in."

ne yapmam gerekiyor bu problemi çözmek icin anlamadım. Please run EVE with administrator rights, bu ne demek?

aglayasim var
Sosyal ağlarda paylaş

For Vista users:

* Run EVE as administrator when you patch from Rev 1.4.3 to Rev 2.0.0.
* You will be asked for the administrator password when you run the new version for the first time to migrate the data files to their new location.
* The installation on Vista has been optimized so Vista users will receive fewer User Access Control messages.
* On machines installing the client for first time on a fresh install of Vista, users will get two User Access Control windows, one after launching the EVE setup program and the other when installing RedistD3DXOnly.exe.

If the Windows Firewall is enabled when launching the EVE client for the first time, a message asking if you wish to unblock EVE will be displayed. Other firewall products may display a similar message.
http://myeve.eve-online.com/mb/patchnotes.asp?show=all

Bende kullandım şimdi 5 günlük olayı, t2 bpo çıkmış hahaaa almaya gidiyorum mis mis.
Sosyal ağlarda paylaş

İyi bi bpo değil ama olsun benim gibi fakir birisi için ilaç olucaktı.
Önce şöyle bi mail gelmiş.

Our research has been fruitful. I believe we could have a patentable Fulmination Javelin Assault Missile Blueprint. Contact me as soon as possible if you're interested.

Çıktım yola gittim ajana, giderken bide patladım rifter gti la.
Neyse tam gittim ajana dedim ver bpo mu istiyorum onu pls.
Bi mail daha geldi aynen şöyle;

Our research has been fruitful, but I've encountered a snag and our research has been halted. Please contact me as soon as possible.

Neyse attım bende petition,dedim dalgamı geçiyosunuz ben 1.5 senedir bekliyorum bi rd offeri için,verdi sonra geri çekiyo,falan fistan.Neyse şimdi gm cevap verdi gamemaster bilmemnesine yollamış bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Our research has been fruitful. I believe we could have a patentable Fulmination Javelin Assault Missile Blueprint. Contact me as soon as possible if you're interested.

Bu normal bpo kazandın mesajı.
-----------------

Our research has been fruitful, but I've encountered a snag and our research has been halted. Please contact me as soon as possible.

Buda normal research agent mission mesajı ,adam sana gel mission yap demiş,Yani yani ya şu kadar trit getir yada al şunu şurdan şuraya götür diyecekti,sanada research point verecekti günlük ne kadar kazanıyorsan
-------------------------
Şimdi ajan mektubu ne zaman yollamış bpo offerlarının 1 hafta süresi var bildiğim (tam emin değilim) eğer bir haftayı geçirmemişsen bpo yu alırsın.geçirmişsen sağlık olsun

geçirmemişsen tekrar gidip ajana konuşman lazımda ,hiç bpo offer almadığımiçin konuşma ekranında ne çıkıyor bilmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...