Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Yenisini kurdum ama PCyi başlatınca kendi maillerimi falan soyleyip birde live messengeri programsdan açmadığım halde A online Bseni seviyor gibi mesajlar veriyor. Bunu nasıl engellerim yani ben açmadan açılmasın hiçbi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Yani login falan olmadan yapıyor bunları ve live messengerı açınca passowrd soruyor baglanmak için anlamadım bu işi yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Araçlar > Seçenekler > Genel "windows başladığında windows live messenger otomatik olarak oturum açılsın" seçeneğinin işaretini kaldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Ama ben login passwordunu yazmadan nasıl girer yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 şifremi kaydet seçilidir yazdığında ordan kalmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Kedidir kedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Hala ilginç şekilde PCye login olunca şu kadar mailiniz var diyor sonrada biri onlline olunca ben login pass ile msne girmemişken gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 windows messenger olmasın o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 O da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 run->msconfig komutunu çalıştır.Karşına çıkan ekrandan startup ya da başlangıç tabını seçersen başlangıçta yüklenen programları görebilirsin.Tik'i kaldırırsan o program açılışta bir daha yüklenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 genelde windows messenger ın böyle bi dandikliği mevcut.. bilgisayarı açtığında kullanıcı adı şifre ile giriyosan ve orda şu kadar mailin var diyosa kesin windows messengerdır.. msconfigten kaldırırsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar