kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 şimdi notebook'a nfs carbon yükledim zaten yapısı itibari ile ince olan makina temelli kızıyor, garanti süresi bittiği için rahat takılamıyorum da daha önce mount and blade oynarken( ki mount and blade nedir yahu :p) anakart yanmıştı fazla ısıdan teknik servise göndermiştik vesaire sormak istediğim soruya gelirsek eğer fazla ısınmaya karşı notebook ayvayı yemeden restart atmasını sağlıcak bir imkanımız var mıdır biostan ? model: lg lm50a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 biosta normalde bi sıcaklık sınırı vardı ama o sıcaklığı geçince restart mı atıyor göbek mi atıyor bilmiyom orasını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 benim laptop cpu ısısı 90 derece olduğunda otomatik kapatıyor kendini, bir kaç derece soğuyana kadar bi süre açılmıyor(3-10 saniye) biostan ayarı bilmiyorum ama 3rd party bi işlemci kontrol programıyla yapabilirsin sanırım, oto kapama olayını. aşırı ısınmasını istemiyorsan işlemcine yük olabilecek uygulamaları kapat, arka planda gereksiz şeyler çalışmasın. bi de görüntü kartın onboard mu ayrı mı? ayrıysa o da ekstra ısınmaya sebebiyet veriyor olabilir. kökten çözüm 50-60 ytlye bi soğutma pedi alırsın, yanmaları önlemiş olursun. bol nemli, sıcak yerlerde çalıştırmamak lazım bi de makineyi =) ufak bi vantilator de ise yarayabilir 20-30 ytl'lik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 bios tan ayar vardr işte health status bölümünde olblr bkmak lzm hatırlayamadım 70 fahrenayt olrk ayarlamştm bn sanrm,bios u birz karıştır görürsün orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 70 fahrenayt mı 0_o celcius olmasın o yaw :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar