Killer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Online oynayan var mı bu oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Offline bf2, bf2 değil ki zaten. Nedir sorun sen onu söyle? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Sorun yok.Oynayan varsa konuşalım,dertleşelim diyicektim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 abim sen git mario oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Arkadaşlar bende oynuyorum eğer bf2 nin pati server ı avrsa geliym dicektim. yoksada bir Klan yada squad tadında kendi aramızda bi organize olmaya ne dersiniZ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Türkiye'de battlefield serveri açmak yasakmış :/. @Cons sende git sims oyna sfdjasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 <-- ben oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 babam oynuyo online olarak. 89 ytl verdi orjinal aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 çok vermiş ya. ilk çıktığı günlerde 75 e almıştım ben niye bu kadar arttıki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 60'a aldım.Leath sna ulaşmam için nidim?fgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 nickname "UniqueNicked" (allah belasini versin, nickimi almislar, ynei nick de bulamadim da) ö.m. veya msn, [email protected] edit -- squad vs kurma hadisesiyle ilgili, birden gaza gelip squad kurup, 2 gun sonra dagitmazsak oyundan aldiginiz tat inanilmaz bir hal aliyor da, kisa sureli oluyor genelde. dayanabilmek lazim :) [ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 09:37 tarihinde, Leath tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 ancalaganların ekip vardı anlatıyooo konu acılcakta bende alcam ama hicbiryerde bulamıyorum oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 ya gecen gözüme bir site carptı oyunu değilde cd-key leriini satıyordu sadece o nasıl oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Yalandır o ya, o zaman millet niye orjinal alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Leath ile dün oynadık.Yok mu daha oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 TV ati$ talimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 bf 2 ne sistem istiyo birde istanbul da nerdesatılıyo gordunuzmu son zamanlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 said: cado üye [şikayet et] § 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 14:05 [ özel msj ] ya gecen gözüme bir site carptı oyunu değilde cd-key leriini satıyordu sadece o nasıl oluyor önemli olan oyunun cd si vs. değil cd keyi zaten. para verdiğiniz şey de cd key aslında. iyi fiyatı varsa alınabilir, benim bildiğim gamersloot filan var cdkey satan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 ama bende orjinal bi oyun alırken elimin altında kutusnunda olmasını istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Bu arada BF2 pek MMO olmuyor sanki. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 yokh valla rp felan yaptımı zevkli oluyo yanında medic varsa: D bırak beni bayragı kurtar arada da boyle konusurken kurtlar vadisi repligi geciyoz :D sevgili kardesim 29 temmuz 2007 gunu cinlilere laik olamadık tarzında yada hava amerikalıların kara cinlilerin bizimse gitcek yerimize bile yok gibi :D ama birde orijinal satan yer bulsam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 aga siz büyük insanlarmışsınız valla ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 tabi bunu net cafede yapmıstık ama ancalaganın anlattıgla biliyorum helikopter sesi duyuldugunda savas bi duraksıyomus dostmu dusmanmı die :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 almak isteyenler için ben satıyorum http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=5645617 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 apache gittigidiyora koymadan buray yazssaydın keske :D orda account yokh almaya useniyorum para toparlıyım satma orda kimseye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar