VoiceofSoul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 benim bi arkadaşım trial versiyonunu oynadı ve memnun kaldı oyundan. oyunun cd keyini online almak istiyoruz ona ama acc management de buy a cd key dediğimizde 4 gündür hata veriyor. bununla ilgili bilgisi olan varmı? ne yapmalıyız? yada netten cd key alabileceğimiz güvenli yer varmı bildiğiniz? teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 sitelerinde sorun var yazıyor breaking newsde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 www.gamersloot.com şuana kadar tüm cdkeylerimi aldığım yer.ayrıca ilk siparişinde gerçekten cepten falan arayıp onaylatıyo çinli ablalar haberiniz olsun =) ben hazırlıksız yakalanmıştım, gece 3te "ne var" diye açıvermiştim telefonu :) [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 10:19 tarihinde, Darqainu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoiceofSoul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 yaw zaten 3-5 ingilizce konusaliniyoruz. bide elin çinlisiyle nasıl anlaşacaz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 ne var abi altı üstü telefonu açınca "hello" dersin sora direk konuşursun " I am voiceofsoul and i confirm that i ordered a wow cdkey" onlar da pek muabbete meraklı değil zaten duymak istedikleri bu.gene sen bilirsin benden bukadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoiceofSoul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 yaw bende geyik yapıyorum yaw. o kadr da konusuyoruz :) eşşek değiliz o kadar. genede ilgilendiğin için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar