Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 lazim bana biraz.cok meshurlari soylemeyin ama biliyorumdur muhtemelen.gerçi çok bilmiyorum bunlardan ibaret bildiklerim; malevolent creation, obituary, deicide, morbid angel, monstrosity.bide early death var tabi.yardim pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ismine bakarakdan kesin dinlemişssindir diyorum ama bloodbath.akerfeldt vokalli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Zaten biliyorsun, muhabbetini de ettik ama Nile demezsem olmaz =) Hmm Hate Eternal olabilir; Necrophagist var zaten hem, türk işi falan ehehe. Aeon var, ama Florida değil, ama o da benzer böyle güzel. Kanada'dan Quo Vadis ile Augury verebilirim gözüm kapalı, Augury'nin basları hastadır hem. Aklıma daha gelirse yazarım da Florida işi şeyaptı biraz ^^ o tarz çiğ death pek sevmiyorum çünkü fazla katır kutur. Bayıyor falan Edik: hah hatırladım, mikael sadece Resurrection Throuugh Carnage albümünde var, bıraktı sonra Bloodbath'ı, bir de Bloodbath daha çok mid tempo denilebilir aslında, floridaya değdiremeyebiliriz yani. Ha kraldır orası ayrı tabi =) [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 01:10 tarihinde, Griswold tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 bi de benim yeni dinlemeye başladığım atheist var ve çok sağlama benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 atheist biliyorum ama sadece piece of time albumu var, baya seviyorum, cekicem devamini. gris kenk bi kismini biliyorum yazdiklarinin ama aeon ve augury i listeye aldim.hate eternalda olucakti heralde bende ama bi bakinayim.varsa yazin daha ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 said: bi de benim yeni dinlemeye başladığım atheist var ve çok sağlama benziyo Cynic tavsiye ederim şiddetle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar