Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

florida death tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lazim bana biraz.cok meshurlari soylemeyin ama biliyorumdur muhtemelen.gerçi çok bilmiyorum bunlardan ibaret bildiklerim; malevolent creation, obituary, deicide, morbid angel, monstrosity.bide early death var tabi.yardim pls
Mesaj tarihi:
Zaten biliyorsun, muhabbetini de ettik ama Nile demezsem olmaz =)
Hmm Hate Eternal olabilir;
Necrophagist var zaten hem, türk işi falan ehehe.
Aeon var, ama Florida değil, ama o da benzer böyle güzel.
Kanada'dan Quo Vadis ile Augury verebilirim gözüm kapalı, Augury'nin basları hastadır hem.
Aklıma daha gelirse yazarım da Florida işi şeyaptı biraz ^^ o tarz çiğ death pek sevmiyorum çünkü fazla katır kutur. Bayıyor falan

Edik: hah hatırladım, mikael sadece Resurrection Throuugh Carnage albümünde var, bıraktı sonra Bloodbath'ı, bir de Bloodbath daha çok mid tempo denilebilir aslında, floridaya değdiremeyebiliriz yani. Ha kraldır orası ayrı tabi =)

[ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 01:10 tarihinde, Griswold tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
atheist biliyorum ama sadece piece of time albumu var, baya seviyorum, cekicem devamini.
gris kenk bi kismini biliyorum yazdiklarinin ama aeon ve augury i listeye aldim.hate eternalda olucakti heralde bende ama bi bakinayim.varsa yazin daha ^^
  • Yeni Oluştur...