Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ford mustang

tsubasa

Öne çıkan mesajlar

said:
tsubasa, 23 September 2003 19:19 tarihinde demiş ki:
işte hayallerimin parcalandıgı an...
pazar gunu istandulda arkadasımdaydım.esiyle usa da tanıstılar.gecen sene donduler.eşi 1997 de ve 2000 de mustang almıs.(kız mustang hastası kasa degişmiş 2000 de).bana soyşediklerini malesef aktarıyorum:
yol tutusu kotu.yagmur yagdıgı zaman arabanın onunu kontrol edemiyorsun.her an spin atacakmıs gibi hissettiriyor.hic atmadım ama her yagmurda stres oluyordum.arabanın onu cok alcak.bir iki arkadası usa den kesin donus yaparken getirmiş.3 sene sonra her yerinden ses gelmeye baslamıs.turkiyede kullanılacak araba degil olsa ben getirirdim...
işte boyle arkadaslar..ahhhh ahh..[hline]Est solarus oth mithas

Doğrudur. Ayrıca motorlar tork delisi oldukları için riski fazla. Düşük devirde (alttan egzantrik olduğu için) fazla kuvvet olduğu için yağmurda güvenliğin kötü olması normaldir.

Zaten yanal testlerde Avrupa süpersporlarını yakalayan iki amerikan var (seri üretim)

1. 5inci kuşak Corvette
2. Dodge Viper - (ki ilk versiyonu 0.96g ile en iyi yarış aracı duygusu veren araçlardan biriydi ama dönemeç almak güç yüzünden yine tehlikeliydi. Need for Speed te çok gerçekçi yapmışlardı) SRT 10 da viraj olaylarına daha fazla önem verdiler (tabi amortisörler acaip sertmiş yani yolda ne varsa aynen hissediyormuşsunuz)

Tabi üretim meselesi. Amerika'da çok virajlı yollar genelde yok. Eh orası da "para kazanma" düşüncesinde olduğundan böyle şeyler düşünülmüyor. Tabi isteyen modlar ama nereye kadar.

Mesela 5.7 V8 motor (Corvette'ki 344 bg) Camaro ya takılmış. Camaro daha iyi sonuçlar vermiş o yüzden motorun gücü düşürülmüş. (Supercars.net ten) 305 beygir (SS paketli 320 beygir)

Şimdi Corvette 50inci yıl üretimi var. 5.7 motor 405 bg e çıkarılmış. Z06 var gücü 375 beygir + kısa oranlı şanzıman. Buyrun girin www.supercars.net
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 23 September 2003 21:05 tarihinde demiş ki:
ah be bi black mustang ne karizma olurdu hani uni ye kapıya çekicem böle hoğarrrrrrrrrrrnnnnn diye öttürücem motoru :P[hline]Grandmaster Hamburger
Sitemin Forum'u
en yararlı link

ya da solye gecenın bı yarısı garajdan bogurte bogurte cıkacan herkeş ler uaynıp arabana bakıp wayy bea dıcekler... pey pey.... :P[hline]Duxus
---------
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
---------
-What are you doing my boy?
-Succeeding you, Father!

Sosyal ağlarda paylaş

ford mustang alacagima fordun herhangi bi modelini alirim, yani mustang hakikaten burda (burasi USA) da ratingleri en kotu arabalardan birisi, kesinlikle stabil deil ve de saglamligi da az, yani bi araba bu kadar guzel gorunup, bu kadar kotu olabilir :)

bi de 1.6 litre motorlardan bahsediliyo, ama burda oyle bisey yok, en kucuk arabanin (ki kucuk araba diye bisey de yok gibi :) ) bile 1.8 motoru var, gecen hafta fors focus satin aldim 2.0 l, dedim 1.8 i yok mu hani daha ucuzdur diye, adamlar, yok burda uretilmiyo dediler, ben de hmm dedim :)
Sosyal ağlarda paylaş

mustang gerçekten şahane bi araba bence. görüntüsü,sesi,motoru...vs. ile stingray den sonra bence en güzel arabadır.(modeline göre değişir tabi)
geçen hafta 74 model mustang e bindim. (maalesef kullanamadım sadece çalıştırdım ama sırf sesi yetti) kırmızı üzerinde siyah bantlar olan bi angel :))
sanırım kenan doğulu da varmış aynısı.
araba toplam 4500$ civarı bi fiyata mal olmuş. sanırsam kullanılmadığı zamanlar kadıköy efes garajında duruyo.[hline][i]
qu est ce que c'est:viande
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
edi, 30 September 2003 21:36 tarihinde demiş ki:
ford mustang alacagima fordun herhangi bi modelini alirim, yani mustang hakikaten burda (burasi USA) da ratingleri en kotu arabalardan birisi, kesinlikle stabil deil ve de saglamligi da az, yani bi araba bu kadar guzel gorunup, bu kadar kotu olabilir :)

bi de 1.6 litre motorlardan bahsediliyo, ama burda oyle bisey yok, en kucuk arabanin (ki kucuk araba diye bisey de yok gibi :) ) bile 1.8 motoru var, gecen hafta fors focus satin aldim 2.0 l, dedim 1.8 i yok mu hani daha ucuzdur diye, adamlar, yok burda uretilmiyo dediler, ben de hmm dedim :)

amerikada zaten mustang e binilmez , oraya gidicem calısıcam işim olmaz 50k $ dodge viper satılıyo kasıp alırım valla benzinde ucuz zaten :) 4 mustang sesi cıkartır ehehe[hline]Grandmaster Hamburger
Sitemin Forum'u
Fistan, 02 October 2003 16:53 tarihinde demiş ki:
karakedinin resme bi bakın allah aşkına ya.
bana öyle biri baksa varya kanka falan olsa dinlemem keserim uzar giderim sanki kolama hap atcak gibi :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...