tsubasa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 dun yolda mustang gordum aklıma geldi sarayım dedim.. 3 yıl oncesine kadar turkiyede satılıyordu neden artık satılmadıgını bilen var mı? isteyen yurtdısından getirtebiliyor mu bu konularda bilgisi olan varsa merak ettim cok.(opel calibra-ford cougar icinde gecerli ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Ayrıca geçen 74 modeldi galiba bi Mustang gordum tam bi antika bole ama çok güzeldi[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Yurt dışından getirtirsin ama daha pahalı oluyor galiba mustang sayısı bir ara cok arttı ama çok benzin içtiği için (sanırım) kimse ilgi göstermedi (çok da pahalı değil)[hline]"Aşk, eşeğe bile dansettirir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 İstersen getirtiyorsundur ama 5.0 lt Mustang Cobra SVT (305 bg)dışında dişe dokunur bir modeli yok yenilerin (4.6 da fena değil de 225 beygir az o hacme. Her ne kadar tork delisi olsa da) Tabi basarsan haliyle benzin yer ama AutoShow testinde Corvette için tüketim ortalama 15.5 litre çıkmıştı. 5.7 V8 araba için hiç de fena değil. Tabi o güçle basmayan adam çıkacağını pek sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Valla mustangleri çok seviyorum. Eski mustangler özellikle çok hoş.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 evt eskılerı ozellıkle cok hos ama turkıyede satılmadıklarını bılmıyordum bak[hline]icQ=150389142 | Ultima Online | Nebula | Locus | Metall & Athelas Wenszlaw | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 yurt dışında getirmene gerek yok sırf o işi yapan galeriler var onlardan alırsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 su anda almak gibi bir planım yok o kadar param yok su anda.ama superdi neden tutmadı ben de anlamadım.hele convertible olanları cok iyiydi.aynı sınıf arabalara gore fiyatı da ucuzdu.cok benzin yakmasını bilmiyorum pek zannetmiyorum.sonucta o parayı verecek insan benzin parasını dert etmez.yurt dısı fiyatı mustang coupe standart ın 18.000 euro.ama vergiler onu ne hale getirir allah bilir. ragnar yine de galerileri biliyorsan yazar mısın..su andaki fiyatını ve odeme planını merak ediyorum.. eski mustangler efsane hele sahibi iyi bakıyorsa aman derim....[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 zamanında şu linkte bende sormuştum.KAPTAN arkadaşımız güzelcene açıklamıştı.buraya bi pasteliyim [hline]KAPTAN, 30 January 2002 12:48 tarihinde demiş ki: Abd limanlarından ( Boston / New jersey / New York / Charleston ) navlun tablosu ve konteyner ebadları asagıdadır : L : 5,919 mm W : 2,340 mm H : 2,380 mm 20ft dry cntr ebadı bu; kısaca en cok kullanılan kucuk konteyner tipi diyebiliriz, limo tasımayacaksanız buna sıgar arabanız :D Navlun : 750 - 1200 usd arasında kullanılacak olan armator' e gore degisir. Ist. icin liman masrafları : 135 + 95 + 15 = 245 usd / konteyner limanda bosalırsa cıkacak masraftır bu ama yok kardesim evimin onunde indiricam derseniz ilave olarak gecici kabul usd 55 +kdv, dahili nakliye ve vinc ucreti odemeniz de gerekiyor. Isin gumruk ayagında odenecek olan komisyon miktarı ise genelde binde dort civarında ve ilave masraf olarak da 300 milyon tl dir ( Bu hesaba sadece vergi oranları dahil edilmemistir ) P.s. : Hesap kitap yapınca Abd den roro ile araba getirmek bana pek mantıklı gelmedi rotterdam ve/veya antwerp limanlarında aktarma yapmak zorunlulugu var ve bu noktalarda arabayı aktaran adam kaza yapsa sigortadan parasını dahi alamazsınız [hline] tabi türk lirası olanlar 2002 fiyatları.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. [Bu mesaj Ra_d tarafından 17 September 2003 13:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 60 sn filminde vardı 1 tane mustang o superdi ya[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 ameeriicaaaaaan musclee yeeeeeehaw[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 said: Aegean, 18 September 2003 23:22 tarihinde demiş ki: ameeriicaaaaaan musclee yeeeeeehaw[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... 2fast 2furius :) tam bu topici açmaya girmiştim he yanı en tepede dutyuyodu bu aban tanrının bı ısaretı bı gun mustangım olabılır.. her turlusu guzel abı.. (yenılerı okdar ıyı olmasada) 60 sanıyedekı "delı mod.lu elanor" 2fast 2furius'takı amerıcan muscle lar.. of of yanı.. yas bıraz daha buyusun.. fıyat mıtyat kesın arastırıcam cıccdı cıddı yanı.. :)[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- -What are you doing my boy? -Succeeding you, Father! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 said: tsubasa, 17 September 2003 13:11 tarihinde demiş ki: benzin yakmasını bilmiyorum ....[hline]Est solarus oth mithas çooook benzın yakıyo dıye bılıyom.. araba donaınımından anlamam ama sılındırden fln herhal..[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- -What are you doing my boy? -Succeeding you, Father! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aybike Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 yaa bostancıda cadde girişinde ford mustang satılıyor beyaz renkkte motoru yenilenmiş 28 bin dolar ama çok benzin yer ancak o koleksiyon olarak normal bi arabanın yanına alınır bende mesela corvvette stingray hastasıyım isteyenlere hertürlü araba arşivim var resim yollayabilirim :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 araba gerçekten ucuz ve yaşlı olduğu için vergiden de muaf ama gel gör ki lpg takılmıyor alete :/[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aybike Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 yaa zaten onla cart curt gezmiceksinki ara sıra zevk için çıkıcan şöle ortaköy bebek yapıp gelicen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 olmaazöyle arabmaolsa sanaaayi de gece draglarına giderim :) 2 ci vitese kadar da önükalkık giderim :)[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aybike Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 fenaaa :) valla benim olsa bi stingrayım sürmeye kıyamam ona hergün taparım ..öperim okşarım onu çok sverim kimseyide bindirmem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 7,5 bin $ a fıstık gıbı 78 dı sanırım cabrıo satıyolardı ama gectı gıtmıstır ona ıyı bakarsan manyaq araba ses filan :p 6 silindir okuz gibi :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aybike Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 vallamı kanka bi araştır ya duruyosa çalıyım onu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Wala ben 9 milyar viwarında bi mustang gördüm geçen hafta fln ama nerde gördüm aklıma zıçam çokda ucuzdu[hline] V ò d à n ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aybike Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 valla ben stingray istiyorum mustangım zaten var dermişim :)) yaa görünce aklınızda tutun beaa belki alıcazz allam yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 işte hayallerimin parcalandıgı an... pazar gunu istandulda arkadasımdaydım.esiyle usa da tanıstılar.gecen sene donduler.eşi 1997 de ve 2000 de mustang almıs.(kız mustang hastası kasa degişmiş 2000 de).bana soyşediklerini malesef aktarıyorum: yol tutusu kotu.yagmur yagdıgı zaman arabanın onunu kontrol edemiyorsun.her an spin atacakmıs gibi hissettiriyor.hic atmadım ama her yagmurda stres oluyordum.arabanın onu cok alcak.bir iki arkadası usa den kesin donus yaparken getirmiş.3 sene sonra her yerinden ses gelmeye baslamıs.turkiyede kullanılacak araba degil olsa ben getirirdim... işte boyle arkadaslar..ahhhh ahh..[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aybike Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 nasıl olur yaa inanmıyorum ben i-nan-mı-yor-um Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 ah be bi black mustang ne karizma olurdu hani uni ye kapıya çekicem böle hoğarrrrrrrrrrrnnnnn diye öttürücem motoru :P[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u en yararlı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar