karabocek Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Arkadaslar avatar patch adli programi yukledim o arqastaki cogu item var icinde.Bir suru bmp resimi var cantadaki gorunusu eldeki gorunusu fln cok arastirdim bi bulamadım bana lutfen Faq da sikca sorulan sorulardaki verdatayi solemeyin.Cunku oradan hicbirsye anlamadim ben sadece bu itemleri eklemek istiyorum nasil yaparim acik acik anlatan bir arkadas varsa gelip elini bile operim ya gercekten cok istiyorum bunu yapmak... Tesekkurler...[hline] ***Owner of Blackthorne's Revenge*** Blackthorne's Revenge Cok Yakinda Geliyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 konuda sana çok açıklayıcı anlatamam valla ben orda yazılanları anlamıştım ama lütfen başlık yazarken Caps locku kapat gerçekten çok kötü bi görüntü olmuş.[hline]K.O.C Age 2 4300 kişilik ordumu resetledim yeni çağa başladım... Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar