Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 TT = [Kafaların ortak buluşma noktası] Telekom hakkında çok şey yaşadık duyduk, her türden deneyimimiz oldu, ancak geçen gün yeni bişiy daha keşfetmeme sebep olcak bir (standart) net gitme sornu yaşadım.. Ve kesin kararım şudur ki, TT hizmet veremediği gibi, müşteri hizmetlerinde çalışan kilişer uzaylı.. eminim.. efem olay şöle ki: geçen sabah 4:27 wow da pvp nin doruk noktasındayken nette bi gel git yaşadım. 10 dk sonrada DSL toptan gitti.. büyük bir sinir içinde 4440375, adsl hizmet no ve yetkiliyi beklemeye başladım. -yetkili: iyi geceler ben murat nasıl yardımcı olabilirim -ben: iyi geceler murat bey -yetkili: hö ney?! -ben :S:S:S iyigeceler dedim :S:S -yetkili: ha * adama iyigeceler xx bey dedim adma küfür ettim sandı * -ben: dsl de sorun var, bölgesel bişimi benle alakalımı kontrol edermisiniz -yetkili: (soru cümlemin henüz soru işareti konulmadan 0.1 sn içinde sbölgesel bişi yok sizden kaynaklanıyo -ben: (^!'%+&+/) eminmisiniz. -yetkili isim alıyım * oha * -ben: vsvs -yetkili: hmmm ilginç sistemden bilgileriniz ve kaydınız silinmiş -ben: o.O O.o -yetkili: arıza kaydı aldım arkaaaşlar ilgilencek * çat - dıt dıt dıt * ertesi gün öğlen 12 net hala yok dsl gelmiş ama net hala yok ama dsl var :S modem ayarlarım zaten sabit ama beni sürekli tt bilmemne şifre sayfasına yönlendiriyo. gene telekomu aradım: -yetkili: iyi günler ben aysun nasıl yardımcı olabilirim -ben: iyi günler aysun hanım -yetkili: ne!!1! ne dediniz !1! * kadını taciz ettim hatta tecavüz ettim sandım birden korktum * -ben: ..... -yetkili sorun nedir -ben: dün net gitmi... -yetkili isim -ben: :S xxxxx -yetkili arıza kaydı alınmış -ben: * dinlemeyip kapatacağını bildiğim için hızlı hızlı anlatıorum artık* bakın dün sabaha karşı net gitti. "diesel" gitti. onun için arıza kaydı vermiştimj ancak bu gün geldi. ama sayfalar halen açılmıyo -yetkili: BİLGİSAYAR AÇIKMI BEYFENDİ -ben: senn ben +'^%+&+%& EVET AÇIK -yetkili: modem? -ben: evet -yetkili: modem ayarlarını tekrar yapılandırın düzelir *ÇAT dıt dıt dıt dıt * ii madem hadi modemi terar ayarliim dedim bastım reseti. birden aklıma geldi, modem ip sini unuttum. genelde gogledan direk alıyodum, kağıdını da kaybettim. net yok, tt netin mdem ayar sayfası da çalışmıyo. gene telekom malesef: -yetkili: iyi günler ben erhan nasıl yardımcı olabilirim -ben: * sütten ağzı yanan * inca modem ip si verirmisiniz -yetkili: isim, soy isim, anne kızlık soyadı, adsl hizmen no, ev telefon no, ce telefon no mail adresi ...... -ben: ^+%^+%&+&/&/('^+ -yetkili http://192.168.1.1/ -ben: bi sn yazıorum http://192.162.1.1/ mi dediniz -yetkili: öküzlerrr gibi bağırır http://192.168.1.1/ -ben: 1 sn beklerseniz ayarı bitirmeme 10 sn kaldı çalışıp çalışmadığına bakalım çalışmıyosa ..... -yetkili: bir sorun olursa tekrar ararsınız * çat dıt dıt dat dot * netekim çalışmadı... ve ben gene evet gene telekomu aradım... son muhabbette allahtan biraz daha dünyalı uzaylı melezi birine rastgeldim ve 5 dk da bütün meselyi anlattım, üstüne zına sctım, üstüne bağırdım çağırdım, adam bişi diyemedi bile okadar sinirimi anlayınca, sadece peki beyfendi ben sizin için özel kalite bilmemene bişiy bişiy kontrol kaydı alıorum, direkt yetkililer ve teknik servis ilgilencek vsvs. aradan 1 gün daha geçti aradılar düzeldimi die, düzelmedi dedim. ama baktım böle olmicak ben de il merkez telekom müdürlüüne gittim, teknik ekibin başındaki amcayı buldum, dedim dsl gitti geldi net yok vsvs, adam baktı :s alla alla kaydın yoh nass ya dedi. uzun tartışmalar vs en sonunda bu gün ekipo yolluoz dedi adam. eve geldim bi baktım net var :S terlekomdan bi amca aradı, dedi net yok dimi, yoo var dedim, adam nass ya oldu, burda hiçbi bilginiz vs yok kaydınız yok nası net var dedi, ben de nebliim kardeşim siz de net gidince neden gittini bilmiosunuz gelince neden geldiini bilmiosnuz var işte dedim kapadım. ekip geldi adamlar baktılar incelediler bişi anlamadılar gittiler. ben de okadr etkilendim ki yani oturdum buraya yazdım :< öle işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 tekeller, o yuzden musteri servisindeki adamlara "sirada bekleyen insan sayisi en fazla (atiyorum) 50 olabilir, yoksa hepinizin maasindan duserim alacagim cezayi (ozellestirme sozlesmesinde cok bekletemezsin musterileri maddesi vardir, ama musterilerin sorunlarini coz maddesi olamaz cunku sayilabilecek birsey diil)" diyorlar. adamlar da bir acele seni atmaya calisiyor. daha fazla isci alabilirler musteri servisine ama niye alsinlar? tekeller. neyse yeni dsl ler gelecek diyorlar 2-3 tane. en son rekabet kurulu tt nin son kampanyasina karsi cikti, bu da tekellesmeye karsi bir adimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Vallaha benim sansim heralde hep duzgun elemanlar denk geliyo.Bi tek ilk baglattigim zaman, yasli bi amca cikmisti telefona ''Ben anlamiyorum kardes, bizim bi sabri var o gelsin, o zaman ara.'' demisti. Onun haricinde, hep duzgun elemanlar denk geliyor.Bi keresinde aksam vakti ariza kaydi birakmistim, sabah 8'de telefon caldi, ''arizaniz giderilmistir, kontrol ediniz'' demisti. Eyvallah dedim mutlu oldum, 3 saat sonra baska birinden telefon aldim ayni icerikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ohan enteresan, bana hiç böleleri düşmedi valla *kalite kontrolu icin telefon konusmanız kayıda alınacektir* hedesi yapıyo basta sonra über kibar insanlarla gorusuyorum evelsi gun net gidip geliyodu 3dkda bi aradım yetkili: iyi gunler ben .. nası yardımcı olabilirim ben: iyi gunler, adsl hattım 3 dk da bi gidip geliyo yetkili: tam 3dk lık periyodlarlamı ben: yok da baya seri gidip geliyo yetkili: musteri no aliyim ben: 189....... yetkili: evet hattınız durmadan kesilip baglanıyo, ahtta 1.5dk ya bile inmis aralıklar ben: muhtemeldir yetkili: telefonunuzu kulla nıyomusunzu hic ben: cok seyrek yetkili: splitterınızda temazsızlık vardır, kontrol edin telefonu kapattıktan sonra, olmazsa arayın hata kayıdı yapalım ben: oketo splitterdan çıkarırım, adsle baglarım telefon kablosunu ve duzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 super online adsl ftw diyoruz o zaman? ;p kızın biri biraz sinirli konusmustu (terslercesine) an itibari ile konusmalarımız kayıt altına alındığı icin , deniz hanım hakkında sikayette bulunabilirdim , belki isinden bile olabilirdi ama yapmadım (değmez milletin isiyle,ekmeği ile oynamaya) ama bu gücü elinde oldugunu bilme rahatlığı yetio ;p turk telekomdaki gibi beenmiosan kapat adslini diye arsız arsız cevap veremiolar en azından. yada turboadsl dene yeni cikti iidir herhalde bilmiom ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Konusma kaydi TT'de de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 buarada başlık şey gibi de olmuş sanki: tt gencligimi yedi! audi tt marka otomobiliyle kaza yapıp hatalı kabin dizaynı yuzunden bacaklarından olan genc ofkesini dile getirdi "TT gencligimi yedi!" [ Mesaj 19 Temmuz 2007, Perşembe - 11:54 tarihinde, Sintisyzer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 saldım çayıra mevlam kayıra adsl kullanıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 turbonet şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Benımkı Dahada Icler Acısıydı. Taşınmadan Sonra Yenı Bır Adsl Basvurusu Yaptım Eskısını Kapatıp 3 Is Gununde Adslınız Aktıf Olucak Dendı Tesekkur Ettım El Sıkıstık Cıktım. 4. Is Gunu Bende Hala Internet Yok. Arıyorum. Iyı Gunler 4 Gun Oldu Hala Adslım Acılmadı Arza Kaydı Alalım Alın Buyrun. 5. Gun - Aynı Sekılde 6. Gun - Bır Problem Yok Modem Ayarlarınızı Kontrol Edın Dıye Telefon Geldı Gun Icersınde 20 Konusma Gectı -Problem Sızden Kaynaklanıyor Bız Gerekenı Yaptık Devamlı Tekrar Bunlar Ama Ben 3. Modemı Denıyorum Fıttırma Noktasına Gelmısım Böle Böle 11. Gunde Sabah 8 de Telefon Geldı X Bey ? Buyrun Benım Ozur Dılerız Arkadaslar 45. Port Yerıne 46. Porta Takmıslar O Yuzden Internetınızde Problem Olustu Sımdı Kontrol Edermısınız Evet Edıyorum ve Netım Calısıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 aynı olaylar benim başımdanda geçti 1 hafta ekip bekledim. Genel merkeze dilekçe yazdım 1 gün sonra caat diye geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 aynı olaylar benim başımdanda geçti 1 hafta ekip bekledim. Genel merkeze dilekçe yazdım 1 gün sonra caat diye geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Buna benzer 2 olay benim de basima geldi TTnet'ten ne kadar nefret ettigimi anlatamam Turbonet ankaraya gelir gelmez ona gececegim hatta fiyat olarak cok fark olmasa da olur maksat ttnet'e uyuzluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 - iyi gunler ben X nasil yardimci olabilirim? - musteri numaranizi ogrenebilirmiyim? - pardon?! - sorun bizde degil, sizde efendim. iyi gunler! COTA! hep tt mi yapacak bi kere de ben yaptim anasini satayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 valla tam ml iken dc yedim 2 saat bekledim gelmedi net gruul loot u heba oldu.tamamen internetin keyfine bağlı ne kadar arasamda çözülmüyor bu yüzden kabul ediyoruz 21. yüzyılda elektrik doğalgaz kadar önemli olan internet bağlantımız yabancı bir tekel in elinde.bankalar zırt pırt çöküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar