Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

engin atsur benetton trevisoda

supremeallah

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
engin'in durumu farklı yalnız. çok genç ve profosyonel olarak ilk senesi daha. ayrıca nba den takip edildiğine eminim. biçok avrupalı oyuncu kendini biraz daha geliştirmek için nba dışı liglerde oynuyor, nbdl'de falan oynayacağına benetton'da oynasın daha iyi.nasılsa gider nba'e bu bir iki senesini iyi değerlendirirse.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Engin çok iyi bir şutor olmamasına rağmen gerçekten harika bir oyun kurucu.Bence tek turnuvada harcamamak gerekli Engin'i.

Daha genç,kariyerinin neredeyse en başında milli takımlara çağırılmış bir oyuncu.Kendini elbet geliştirecek ve daha iyi bir oyun kurucu olacaktır.

Ender'den bir bok olmaz orası kesin de...
Sosyal ağlarda paylaş

engin top sürmeyi öğrenmeli, sol elini geliştirmeli, hızlanmalı, güçlenmeli, yaratıcı olmalı(bu nasıl öğrenilir bilmiyorum), şutunu geliştirmeli(en azından yüksek yüzdeli boş atış sokabilmeli). bunlar eksikleri ve biran önce düzeltmeli.

onun dışında zaten iyi bi görev adamı. biraz dazla "düz" oynuyor-bu da koçunun isteğine göre takım için iyi de olabilir kötü de.
Sosyal ağlarda paylaş

ee ne kaldı başka herşeyi saydın. zaten top süremeyen, saklayamayan adamdan oyun kurucu olur mu, engin gibi olur işte. bu performanstan sonra kendine bilmiyorum nasıl gelir ama ben pek fazla tutunabilecegini sanmıyorum benetton'da. daha cok calısması lazım, öyle über bi yetenek değil. sıradan bir oyuncu bana göre.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...