supremeallah Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 3 yıllık sozlesme imzalamis, aldigi ucret aciklanmadi iyi para almistir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Nba'de oynar diye bekliyordum niye drafta girmedi bilen var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 drafta kendi isteğiyle katılmamış, nba öncesi biraz pişmek istemiş diye okumuştum zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 bodiroga tarzi biside yapabilir, avrupada cok saglam guardlardan biri olur kendisi direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Eğer avrupaya bir kere geçerse oyuncu , o oyun mentalitesine alıştıktan sonra nba'e dönmesini çok zor görüyorum.jasikevicius bile avrupada ilah oldu ama nba'de tutunamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 engin'in durumu farklı yalnız. çok genç ve profosyonel olarak ilk senesi daha. ayrıca nba den takip edildiğine eminim. biçok avrupalı oyuncu kendini biraz daha geliştirmek için nba dışı liglerde oynuyor, nbdl'de falan oynayacağına benetton'da oynasın daha iyi.nasılsa gider nba'e bu bir iki senesini iyi değerlendirirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Bi de Nba için yeterli size ı yok henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 kesinlikle elm e katiliorum..Ersan da pek umutlu diilm ben ilerki NBA hayatindan..Cok iyi paralar aliyorlar kariyer cogu zaman 2. plana kaliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 engin gibi bi basketbol magduru olan bi insanin benetton a gitmesi buyuk uzuntu benetton icin...Birak Nba i avrupada oynayamaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Geçen sene ki şampiyona da harikalar yaratırken bu çocuk da iş var adam olur derken şimdi birden bu 2. lig oyuncusudur demek de bizim yapabilceğimiz bişey herhalde ''takım'' olunan her takımda adam gibi oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 benetton taraftarın allah sabır versin diyorum eger oynarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Yuh yani hakikaten nankörlüğün tavan yaptığı nokta.Sanki Engin yüzünden kaybettik bütün maçları.Sorun Tanyeviç in sistemindeydi bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 engin atsür e güvenim var ama o ender'den hiç birşey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 kapasitesine göre gayet iyi bir yere gitti bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Engin çok iyi bir şutor olmamasına rağmen gerçekten harika bir oyun kurucu.Bence tek turnuvada harcamamak gerekli Engin'i. Daha genç,kariyerinin neredeyse en başında milli takımlara çağırılmış bir oyuncu.Kendini elbet geliştirecek ve daha iyi bir oyun kurucu olacaktır. Ender'den bir bok olmaz orası kesin de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 engin top sürmeyi öğrenmeli, sol elini geliştirmeli, hızlanmalı, güçlenmeli, yaratıcı olmalı(bu nasıl öğrenilir bilmiyorum), şutunu geliştirmeli(en azından yüksek yüzdeli boş atış sokabilmeli). bunlar eksikleri ve biran önce düzeltmeli. onun dışında zaten iyi bi görev adamı. biraz dazla "düz" oynuyor-bu da koçunun isteğine göre takım için iyi de olabilir kötü de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 ee ne kaldı başka herşeyi saydın. zaten top süremeyen, saklayamayan adamdan oyun kurucu olur mu, engin gibi olur işte. bu performanstan sonra kendine bilmiyorum nasıl gelir ama ben pek fazla tutunabilecegini sanmıyorum benetton'da. daha cok calısması lazım, öyle über bi yetenek değil. sıradan bir oyuncu bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 kendini basketbola tamamen verirse, ki benettona gittigi icin werecek; yerli jasikevicius olur engin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 çüş ama insallah tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Kolej liginin en iyilerinden birisi bu adam ayrıca geçen sene de öve öve bitirilmiyordu,sırf engin e yüklenmeyin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar