Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 dev çıyanla karsılasıp korkmadım o olayın geyik kısmı, sonucta evde bir tane cıyan varsa bunun yumurtaları olma ihtimali ve ileride duvarların çıyanla kaplanma ihtimali var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Bone.. Şehirlerde o büyük çiyanlardan olabiliyor...küçüklerden daha çok var o ayrı.. ama büyükleri de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 niye açtınız ki bu topiçi, fobim benim bu hayvanlar. adını duyduğum an ayaklarımı yerden kesiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 nasıl yani? uçuyor musun? :P deodorant+çakmak ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 en sağlamı +15 terlik.duvara yapışıyolar filan...ama sonra temizlemesi zor oluyo tabi bu ufak böcekler için geçerli, büyüklerin lekesi çok feci kalıyo:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 bi de yarasayı alırken nasıl da uzanıyor. amca da iyi gaz vermiş arkadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 @sacros said: hamam böcekleri uçmaz ki? hızlı yürürler =) Mecidiyeköy gibi bi yerde apartmanın 5. katında hamam böceğiyle karşılaştım. üzerime doğru kanatlandı dehşete düştüm. Kendimi mimic filminde hissettim. Evrim geçiriyo bu yaratıklar... Havalanabiliyolar. Yakında uzun mesafelerde uçucaklar.... HEPİMİZ ÖLÜCEZZZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Abi yapmayın gece yarısı böcük möcük muhabbeti, ciddi diyorum şimdi etrafıma bakınmaya başladım, korkuyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 haha hala uplanıyo topik, ne korkan varmıs bocuklerden:D [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 03:37 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 tuvalet ve banyodaki havalandırmalara sineklik yaptırmakta büyük fayda var. baya azaltıyor. hamamböceği ve köpeklerden aşırı tırsarım. güvercinler hamamböceği yermi? yada diğer pis böcekleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Yer evet. Ben güvelerden korkuyorum... Orta parmağım büyüklüğünde ve daha kalın oluyolar.. Yemekten okadar şişiyolar ki dokunsan patlicakmış gibi oluoylar... Hele bide yazlığında bahçe ve çiçekler varsa bodoslama dalıyolar... Isırmak için değil tabiiki ama iğrenç bişi yaa... Iyy tiksinççç Bana yapğılacak en büyük işkence heralde o güvelerden birinin ağzıma fln girmesi olurdu dipnot: amazon ormanlarında çift kanat geçişliği büyük yemek tabaklarını bulan kelebekler varmış... Düşünsenize öğğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ya o kaşıntı bende de var hoş değil.yapmayın ııh.yemek yiyorum bak olmadı şimdi.hayır o değil bakmadan da geçilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 kaşındım ya :P ps. izabelde yazmıs ustune gıttı [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 13:07 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar