Copycat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 @Sintisyzer: Keşke Dota böyle şiir gibi oynansa ne güzel olur de mi, "abi bak 2.skill çak sutunu sonra ulti bak gg zuha" vs. :) Sen rhasta ile gondarı late game'de hem teke tek tenhada hem mana/cooldownlar full yakarlarsan hem de gondar kaçamayacak kadar noob olursa ezersin :p @Quel-Thul: 2 crit aynı anda çıktığında yüksek olan işlemez, son edindiğin item/skillden gelen crit işler. Ayrıca evasion diminish olmaz yüksek olan evasion geçerli sayılır direk. @bLaQ: Perseverance kastıktan sonra 3010 çok çok az bir miktar bfnin getirisine göre gerçi toplam fiyatı da çok ucuz. Çünkü battlefury late gamede pushta olduğu kadar early/mid gamede işe yarar. O creeplere vuracağın bir getirisi yok dediğin 30 damage öyle bir farm yaptırıyor ki imfden beter oluyosun:P Ayrıca benim burizayı gereksiz görme nedenim; Buriza: 75 dmg, %20 şans ile 2.2x critical, 6200 maliyeti. Üstelik diminishing return ile stack olduğu için gondarın skillden gelen crit şansını düşürüyor. Onun yerine bir mkb kasarsın; MKB: 75 dmg, %15 attack speed, %30 şans ile 100 bonus damage ve mini stun, maliyeti 5400. Eh ben susayım veriler konuşsun:P
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Veriler ve tecrübelere göre ap de gondar almamaya devam :P
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 valla benim gondar a kastığım kesin olan şey Null Talisma ve Power thread dir. Digerleri karşıya göre değişir. :) Bu arada bende hiç kasmam buriza çok verimsiz . Mjo ve Battlefury deki gibi para kazandırımıyor. Hp,Evasion, movement speed gibi savunma ve kaçmaya yarıyan özellikleride yok.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 @Arma said: burize yanlış deil..crit i olan heroya gayet burize yapılır. Amaç crit olasılığını arttırmak. said: Kritik ataklar hesaplanırken,eğer her 2 kritik özelliği de aynı anda oluşursa en son edinmiş olduğunuz item ya da yetenekten gelen kritik etki edecektir. damage ziyan oluyo işte, 2 kritik yanlış
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Arkadaş kas desonu, mkb ni gez toz. Adam gondar olabilmek için kendine evasion ve krit kasıyor, karizmasını iki paralık ediyosunuz heronun :P
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 @Quel-Thul 2 crit aynı zamanlarda denk gelmezse?
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 İki critin aynı zamanda gelme ihtimali nedir ki aradaki damage kaybını o kadar önemseyim. Benim mantığım bu. Evet arada damage kaybı var. Ama çok sık denk gelen bir durum değil.
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Ya arkadaş onun yerine 2 tane hyper al daha karlısın biliyosun değil mi?
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 O mantıkla bakarsak agiliy herolarının hepsine 2 hyper almak daha karlı görünüyor. Ben inatla buriza yapacam demiyorum. Yapmak mantıksız gelmiyor aradaki ufak şansla critde damage kaybı yaşamak için. Herkes fikrini söyler. Eğer mantıklı gelirse bundan sonra gondar a buriza yapmam.
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Agility herolarının hepsine 2 hyper almak mantıklı olmaz. Hatta çoğuna olmaz. Tabi ki herkes fikrini söyler, niye yazdın ki : )
Copycat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Bence "buriza kasılmaz yassah lan" gibi bir olay yok. Sanki adam rikiye lothar kasıyor :P Kasan kasar sonuçta skill'e verip buriza alındığını varsaydığımızda %20 şansla 2.2x crit %12 şans ile 2x crit şansın oluyor. Ziyan olan %3 gibi bir crit miktarı var. Ha yine de ben kasar mıyım? Kasmam, sebebi de bir önceki postumda:) Sık ama düşük critler olucağına çıkma olasılığı yüksek attack speed ile desteklenmiş az ama yüksek critler daha mantıklı geliyor. [ Mesaj 20 Temmuz 2007, Cuma - 21:57 tarihinde, Copycat tarafından güncellenmiştir ]
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Herkes fikrini söylerden kastım. İnsanlar atar postunu, okurum. Baktım benim fikrimden daha iyi geliyo. Değişirim demek istedim :).
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Ozm 2. Bash'ta aynı düzeyde verir oylemi diyorsun ? [ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 00:30 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
bLaQ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Criti olan heroya crit yaparsan tam olarak almazsın evet ama kayıp büyük olmaz. Şu an tam hesap yapamıycam ama bu troll e void e bash yapmayın demek gibi oluyo. Hesapları atıcam isteyen gitsin dota forumlarından incelesin daha net bilgi sahibi olur. örneğin ilk gelen bash %15 werirken 2. bash i çıkarsan bash wurma şansın %27 ciwarı olur. 3. bash i yapmama nedenin %35 ciwarına çekmesi. cost effective olmuyo. Eğer bash skill i warsa bahsi geçen heronun tek basher yapmanın nedeni de. Crit de de aynı mantık geçerli. MKB'nin vericeği 100 bonus damage burizenin crit i yanında çerez olur late gondara, pa'ya vs... Ha bu benim oynayışım, isteyen istedii gibi devam eder.
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 KOnusacaginiza w3 e gelinde oyun atalım adam eksik :s
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Yahu bash farklı birşey. Adamı disable ediyorsun, ben o yüzden trolle de, voide de en aşa 1 bash yaparım. Takım arkadaşlarının da ona vurması gibi bir olaya getiriyorsun , ayrıca adamın hamle yapmasını engelliyorsun. Onun için kritle bash ı bir tutmayalım derim.
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 pt 2xwraith s&y 2xmkb [ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 15:21 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar