Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Merhaba arkadaslar, Istanbul disinda soyle bir iki gece kalabilecegimiz bi yer lazim,aklima avsa geldi ama varsa bildiginiz yerler tavsiye alabilirim.. Avsa icin nerde kalinir,kacadir ? Baska yer soylicekseniz de yine ayni sorular :) not: otele/motele/pansiyona girerken tatava yapmiycak bi yer lazim,kiz arkadasimla gidebilirm, tutturmasinlar orda evlilik cuzdani diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Sen tam yerine gidiyorsun ne evlilik cüzdanı 1 taneyle gider 5 taneyle dönersin avşa'dan :) . Karı,kızı bol bir adadır son yıllarda hiç gitmedim Köhnedi biraz diyorlar. [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 19:27 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ya ben ne diyorum gelen cevaba bak :) bulmaya gitmiyoruz avsa`ya , 11 gun sonra avrupa`daym ztn 25 gunlugune yemisim avsa`nin ortamini :) bizim bazi yerler malum,aile yeriyiz diyip almiyorlar,o tarz laflar yapmiyan yerler nereler war guzel ve fiyat acisindan nasil ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Avşada kaldığım pansyonun adını hatırlamıyorum da genelde millet gençler tatile gittiği için kimse öyle kimsin necisin niye birlikte kalıyosun demez. Bizim tc kimlik nolarımızı almışlardı, jandarmadan kontrol ettirmişler galiba sabıka için falan. Hatta ben asker kaçağı görünüyodum o ara. Jandarma gelmiş basmış oteli biz uyurken, kadın asker masker diyince onlar bu akşam ayrıldı demiş saolsun. Yani rahat insanlar, öyle kimlik falan isteseler bile bişey demez sorun çıkarmazlar. Bide ağva var http://www.agvarehberi.com/. Avşanın fiyatları daha uygun ama vapur vs ile gidiliyor ve çok kalabalık. Ağva galiba daha sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 avşa güzeldir her yaz bodruma gitmeden 2 hafta giderim.gerçekten aşk adası gibi :) güzel zamanlar geçirebiliyosunuz.ben çınar otelde kalıyorum.merkeze yakın olan en iyi otel :) diğer lüks oteller adanın diğer tarafında diyebiliyorum ayrıca türkiye'nin en büyük 2.discosu Tanz var orda. dogdugumdan beri surekli giderim.tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Dogdugundan beri Tanz ` a gidiyosun sandim ben de bi an :) dedim ne clubbermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 :) tanz orda ne zamandır var bilmiyorum :) ama son 4-5 senedir gidiyorum tanz a avşaya gittiğimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 ağva var bir de çok sakin ve güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 avşanın karşısında ekinlik var orası daha güzel. halkı biraz yabani ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Bozcaadaya git ama en fazla 1 gün kal yani sıkılırsın al bisikleti gez adayı dağ bayır Hüseyin Rahminin evinede git adam godoş çıktı de falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 marmara adası vs olabilir,abant olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 avşa güzeldir ya pansiyonlar falan baya uygundu hatta son gittiğimizde yanmıştım geceyi sağlık ocağında geçirmiştim merkezde deniz kıyısından güzel restoranlar wardır rakı balık iyi oluyor bide sabahları sarıyer böreği yapan bi pastane wardı kahvaltı için yani tam aşk adası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ağva biraz fazla köy ve denizi dalgalı-bulanık ayrıca pis tavsiye etmem... nehir taraflarında kalıcaksan güzel yerler var, ciks lüks fln ama pahalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 avşa iskelede tombik döner yemeden istanbul a dönme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 var mıdır yeni öneri avşa dışında? veya avşa'da nerde kalınır ne yapılır vs güncel bilgiler lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar