Gogoli Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Eft Arkadaslar Serverimiz Acilmistir. Servera izmirli bilgili Staff Arkadaslar Aranmaktadır ..Gorusmeler Yuz yuze Olcaktir Web Adresimiz www.cafesnet.net Tskler Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Yanlız C ile ilgili dil bilmiyorsan hiç bulaşma bu işe sphere a benzemez bug fix yapmak işkence runuoda[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 uogateway i açın isimlerin nerdeyse hepsi "Dark" lı[hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 lol artık serverların ismi baydı hepsi böle karanlık vahişi bilmemne anlamları taşıyor ve hissi veriyor bence baydı Luthanen empire falan olsa biraz değişiklik olur hep aynı hep eski cağ isimleri hissi vermeye calısıyorlar bence luthanen empire cok güzel olur yada başka şeyler baydı artık Dark Salam Türkish Dark Manowar vs Metalika :P[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 said: Erutan, 08 October 2003 17:31 tarihinde demiş ki: Yanlız C ile ilgili dil bilmiyorsan hiç bulaşma bu işe sphere a benzemez bug fix yapmak işkence runuoda[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Eheh isim benzerliği server runuoya aos'a kurulmuyo sphere heralde yani öyle bişey dememiş Server ismi:Aod[hline]K.O.C Age 2 4300 kişilik ordumu resetledim yeni çağa başladım... Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 said: godzilla112, 09 October 2003 19:27 tarihinde demiş ki: said: Erutan, 08 October 2003 17:31 tarihinde demiş ki: Yanlız C ile ilgili dil bilmiyorsan hiç bulaşma bu işe sphere a benzemez bug fix yapmak işkence runuoda[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Eheh isim benzerliği server runuoya aos'a kurulmuyo sphere heralde yani öyle bişey dememiş Server ismi:Aod[hline]K.O.C Age 2 4300 kişilik ordumu resetledim yeni çağa başladım... Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! anaa ben age of shadows uo shard yazıyo sandım[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar