Calamitous Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Eft Arkadaslar Age Of Dark Uo shard Serverimiz Acilmistir..Eft Muhtesem Npc lerin Oldugu bir Server itemleriniz Veriliyor ama tabi Gerekli itemler sıfır Lag ile Tum ultima Arkadaslara duyururuz unutmayin Eglenmek icin Dogru Adres www.cafesnet.net Age Of Dark Uo shard [Bu mesaj Calamitous tarafından 10 October 2003 12:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 sitede Untitled Document i cafesnet olarak deiştirseniz ? ;)[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u Fistan, 02 October 2003 16:53 tarihinde demiş ki: karakedinin resme bi bakın allah aşkına ya. bana öyle biri baksa varya kanka falan olsa dinlemem keserim uzar giderim sanki kolama hap atcak gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamitous Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Tabiki Hemen emriniz Olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamitous Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Sen bize siteye Forum Koymayi Planliyoruz bize yardimci olurmusun ? Rica Etsek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamitous Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 hee Birde unutmadan Sanirim bendeki Sorun sendede var :) Eger Web sitene Bakarsan Gorursun :) :) :9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 eheh ben bilerek bırakıyom neticede homepage gibin :)[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u Fistan, 02 October 2003 16:53 tarihinde demiş ki: karakedinin resme bi bakın allah aşkına ya. bana öyle biri baksa varya kanka falan olsa dinlemem keserim uzar giderim sanki kolama hap atcak gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 hmms yane bir aralar Untitled Document Deil yazıyodu bendekinde simdi yazmıyomus :) yanlış bakmışsın herhalde :P[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u Fistan, 02 October 2003 16:53 tarihinde demiş ki: karakedinin resme bi bakın allah aşkına ya. bana öyle biri baksa varya kanka falan olsa dinlemem keserim uzar giderim sanki kolama hap atcak gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 burdan forumu cek sonra cektigin dosyayi bilgisayarinda unziple mesela forum diye bi klasor yarat desktop ta icine unziple sonrada o klasoru sitenin ftp sine direk c/p yap yaptiktan sonra http://www.cafesnet.net/forum/admin sanırm boleydi veya admin olmadan direk /forum yaz gir ilk karsına cıkacak panelde şifre vsvs yazıcaksın sonrada acılıcak forumların[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u Fistan, 02 October 2003 16:53 tarihinde demiş ki: karakedinin resme bi bakın allah aşkına ya. bana öyle biri baksa varya kanka falan olsa dinlemem keserim uzar giderim sanki kolama hap atcak gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 osiris-tr sizin stafftamı?[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar