Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Selam, Aklıma takılan birşeyi sormak istiyorum. Bilindiği ya da bilinmediği üzre kısa süre önce taşındım. Seçmen kaydım yapıldıktan sonra. Gidip değiştirmek ya da muhtara kadar gitmek gelmedi aklıma. Ufak bir kağıt geldi sanırım yer falan yazan. Onunla gelin deniyordu fakat o kağıda ulaşma şansım yok. Seçime giderken kimliğimi, tc kimlik numaramı (kimliğimde yazmıyor) alıp gitsem herhangi bir sorun olur mu acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 evet bende de yok öyle bir kağıt, bende merak ediyorum bu sorunun cevabını. gerçe havaalanında sandıklar vardı orda bişey demediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 bildiğim kadarıyla seçmen bilgi kartları, adı üstünde sadece bilgi kartı. yerini biliosan sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 tc kimlik yeterli oluyor diye biliyorum ama seçmen kağıdını da götür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 seçmen kartı sadece bilgilendirme amaçlı. al cüzdanı git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 bnce de sorun olmaması lazm. bide şey var; şu parmağa murekkepimsi hede sürme olayı dewam edio mu hala? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Evet, bu sene de o şekilde yapacaklarmış. Seçmen kaydını kontrol ettiğimiz site hangisiydi acep ? Orada yazıyordu yerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 aslında o gün sokağa çıkıp 5-6 kişi akpye mi verecen? evet noldu? hasan sen tut parmağı.. yapsak nolur acep.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Geçen seçimlerde duyduğuma göre 10milyon kadar oy atılmamış. Herkes oy verse güzel olur aslında, 10 milyon az değil sonuçta 70 milyon bizi izliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 DoruK :))))))))))))))))))))))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 @Zopik http://www.ysk.gov.tr/ysk/secmenBilgi.jsp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 sağolasın. ÇOMÜ TERZİOĞLU MESLEK YÜKSEK OKULU SANDIK NUMARASI 1051 ahanda evin yanı. eheh. ballıyım be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar