Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ne bilim. ekonomi konusunda bilgili insanlar (banka icinde donen turkiye raporlari) boyle diyor. uzun suredir en basarili ekonomi turkiyede diyorlar. onlarin yalancisiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 abi peki ekonomisi iyi olan bi ülkenin alım gücü olur demi halkın alım gücü olur işsizlik biraz daha az olur bugünkü rakamlara göre peki hangisi var abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 dedigim gibi, onlarin yalancisiyim. tahmin etmek gerekirse, issizlik gibi bir sorun hemen cozulmeyen bir sorundur. 2001 de cok isyeri kapatildi filan falan, yavas yavas duzelir.. diye dusunuyorum. ama tabii %100 bir cevap degil bu : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 jadelith abi bak yapma bu hatayı adamların tek yaptıkları şey satıp satıp yemek... şu an kriz çıkmak üzere ve kim seçilirse seçilsin kesin bir kriz çıkacak... mhp sadece milliyetçilik diyenler parti tüzüğünü okusun ''kafatasçı'' tek bir cümle bile bulamazsınız...bu kadar şehit yeter artık...eğer terör bitecekse biraz daha fakir olmaya razıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 @Jadelith abi özelleştirmelere bak ekonimn ne kadar gelişmiş akp zamanında anlarsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 kriz mi cikacak? bu kadar yatirimci turkiyeye geliyor, milyarlarca dolar yatiriyorlar, ama fikirleri yok. sen biliyorsun ama. nerden cikti bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ozellestirme topiini oku :) bastan yazamicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 AKP bir 5 sene daha gelirse, Sonumuz Arjantin olacak. Söylemedi demeyin. Yatırımcı sömürmek için geliyor haklısın, babasının keyfine değil. Gelecek buraya, milyonlarca dolar kar edip gidecek, sonra faturası da bize çıkacak. Yatırımcı faiz almak için geliyor, %30 karla 1 senede TR hariç dünyanın hiçbir yerinde kazanç elde edemiyorsunuz sıcak parayla. Ben ekonominin açık olmasına eyvallah diyorum. Özelleştirmelere de eyvallah diyorum. Ekonomi açık olacak ama senin rekabet gücün yoksa, kıçındaki donu bile dışarıdan alıyorsan yemişim öyle açıklığı. Üretimimiz tüketimimizi geçmedikçe bir cacık olmaz. RTE nin söylediği 10 bin dolara ulaşırız. Bu para zenginler ve rantçılar arasında paylaşılır, halkın geri kalanı da sürünür. Sana 10 bin $ gelir senelik. Ne işe yarar? Bir sürü ekonomist, özellikle köşe yazarları çalıştıkları gazetenin politikasından dolayı ekonomi düzgün gidiyor diyorlar. Bu ülkede güvenilecek en son insanlardır medya çalışanları tarafsızlık açısından. Hayatta da güvenmem ekonomi yazarlarına. Ha MHP gelmiş, CHP gelmiş değişir mi? Hayır, her şekil bu ülke adam olmaz. Ama AKP ekonomiyi düzeltmedi. Sadece yabancı yatırımı çekti (ister portföy olsun, ister sıcak para). Eğer geçimimi ranttan, sermayeden vs... den sağlıyor olsaydım oyum AKP ye olurdu. Neyse gene boşuna yordum kendimi. [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 16:21 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 jadelith anladıgım kadarıyla gerici, yobaz musluman degilsin. ozaman akpye oy vermenin sebebi sagdan soldan duydugun başarıları. gidip objektif kaynaklardan biraz arastır bence bidaha dusun oyunu vermeden once MİLLET KOŞUN, KAZANILICAK OY VAR BURDA!11!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 yahu zaten inanilmaz gidiyo ekonomi demiyorum ki. dervisin yaptiklarini devam ettiriyolar evet. ama bunu bile beceremiyor ki hukumetler. imf kac kere kemal dervisin yaptiklarini yaptirtmaya calisti, ama hepsinde hoop hersey geri alindi. bu yuzden 96 krizi 01 krizi oldu. ilk kez bir hukumet devam ettiriyor belirli bir ekonomik politikayi, o yuzden daha umutluyum digerlerinden. baykal bahceli ikiside fazla politikada kalmis insanlar. onlari basbakan olarak dusunemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Jadelith abi analamk mı istemiyorsun ya sen kayıtsız şartsız özelleştirme yap sonra ekonomi iyi de sen gel burada akp ekonomiyi iyileştirdi de yazı o zaman bize ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Gönüllerin partisi İP %20 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 bidakka. sen smdi ekonomi dervisin politikası devam ettirildigi icin mi iyi diyosun? lawl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 yahu anlatamadim galiba. ben ne yazisi yazayim, ekonomi hakkinda genel fikrim var (ekonomi okudum 4 sene boru diil ;p), ama turkiye hakkinda %100 birsey diyemem, cunku arastirma yapmadim bu konuda. yazisini okudugum adamlar hayatlari boyunca 3-4 ulke uzerine (brezilya arjantin turkiye gibi ulkeler) yogunlasan insanlar. onlarin yazilarina da guveniyorum dogal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 alp %37-39 chp %22-26 gp %9-13 mhp %16-22 dp %8-11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 aydın doganın gazeteside yıllardır medyada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 said: hem de baykaldan daha duzgun bi adam cem uzan. ayıptır bu kadar bilip bilmeden konusmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 http://tonstrip.com/getStrip.php?id=68226f1a-53a2-66e9-52b8-00005c406200 bunun basına yayılmasından sonra akp nin oyları kaç olur bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 hahahah adamlar camı açmış, tüm gerçekler göz önüne serilmiş cam açılınca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Kim secilirse secilsin ama hukumete gelince dini devlet islerine bulastirmakta israr ederlerse darbe olur , bende en onden desteklerim.Gorurler ozaman %34 mu destekliyor onlari %3.4 mu... Ataturk 80 yil once kurtarmisti ulkeyi bu mikroplardan simdi geldigimiz hale bak , herkes ileri biz geri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Darbe olur sora bizi 20 yıl daha geri götürür Zaten 20 yıl arayla oluo türkiye yerinde sayıp duruo Aa bak 30 yıla yaklaşıorz 30 yıldır darbe yok hadi darbe yapalım aman Türkiye rahat kalmasın iki dakka:) Bugün dinciler yüzünden yaparız zamanında sağcısı solcusu yüzünden yaptık ileride laiki yüzünden bile yaparız hatta dinsizi yüzünden:D Darbe yapmak için bahane çoooook bu ülkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 @Jadelith: Ekonomi okumuşsun bari 2002-2006 dış borç istatistiklerine bak. kur farkını falan da hesaplayıver. Borçlanıyoruz, sonra sermaye akımı geliyor. Kapatıyoruz. Borçlanamayacak hale gelince ne olacak. Tüketemeyeceğiz. Belki ekonomik olarak Arjantin gibi olacağız, ama müslüman toplum olduğumuz için sanırım yağma olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 cari acik artmis evet ama gsmh cari aciktan cok daha hizli bir sekilde artmis. %50 iken bu oran %25lere dusmus. bu ulkenin buyudugu anlamina gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 cift msg [ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 20:01 tarihinde, Jadelith tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 bide ulke batacak diye kur firladi 2001de (artificial), ama riskin azaldigini gordukce insanlar ytlnin likiditesi artti dolar karsisinda deger kazandi. kur farki olmasi dogal krizden cikti ulke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar