Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/alarmnews.aspx?DocID=6906367 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 hadi bakalım güler misin ağlar mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 ben gülerim şahsen. çok yerinde olmuş. 2 sene boyunca o aldığı adamları en yüksek internet ücretine mecbur bırakacaklardı. 2008 içinde üç tane adsl servis sağlayıcısı olacak.rekabet hepimiz için iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 hayırlısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/Broadband_Internet_access_in_Europe#Turkey said: Also, there are other ADSL providers in Turkey, but they have similar prices and options, because they are using the POTS infrastructure of TTNet. They have very few subscribers compared to TTNet. Şimdi zaten ortada rekabet yapacak güçleri yok zaten kazık yiyen tüketiciyi daha beter hale getiriyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 iyi yapmışlar uzun vadede düşününce, hiç aklıma gelmez di yani. kurnaz araplar trajikomik tabi durum, superonline vs. de ttnetten aldıgını bize satıyo, tabiki ttnetin altında fiyat veremez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 telekomdan alıp kiralama falan kötü bişey değil normalde. Tabii telekomun kendisi yamyam değilse... Hatta buyrun sizi böyle alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 kablo pwnz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Mr_Hand'in verdiği linkiteki haberi ben de gördüm demin, üstüne bu haber de gelince internetimizin ne kadar vahim bi durumda olduğunu daha iyi anladım. Geçenlerde yine bi haber görmüştüm, internet kullanımı %27'ye mi ne çıkmış. Fiyatları normal tutup kar edip, hizmet kalitesini ve hızları artırmak yerine, daha fazla kullanıcı çekmek için fiyatları aşağı çekiyo TTNet. Edit: Sazanım :P [ Mesaj 17 Temmuz 2007, Salı - 12:37 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 allahsız kojiroh! bendeki linke baksana ulan :) sadasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Oha hayvan gibiyim, okumadan yazdığım belli oldu :P ajskjkasdasld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 e şimdi ben bu kampanyadan 2mbit baglattım. bizim baglantı hızımızı napıcak bu adamlar?? eski haline alma imkanları die birşey de söz konusu deil, cünkü yeni baglatılan birşey.. ben hic arayıp sormayım en iyisi..ararsak kesin patlar eheh size de normal tarife uygulayacaz diyemezler harelde..neyse öle deselerde 2mb i azaltırız, sömürdügümüzde yanımıza kalır hic olmazsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar