Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TTNet'in internetteki indirim kampanyalarını durdurma

Masticore

Öne çıkan mesajlar

http://en.wikipedia.org/wiki/Broadband_Internet_access_in_Europe#Turkey
said:
Also, there are other ADSL providers in Turkey, but they have similar prices and options, because they are using the POTS infrastructure of TTNet. They have very few subscribers compared to TTNet.

Şimdi zaten ortada rekabet yapacak güçleri yok zaten kazık yiyen tüketiciyi daha beter hale getiriyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

Mr_Hand'in verdiği linkiteki haberi ben de gördüm demin, üstüne bu haber de gelince internetimizin ne kadar vahim bi durumda olduğunu daha iyi anladım.
Geçenlerde yine bi haber görmüştüm, internet kullanımı %27'ye mi ne çıkmış. Fiyatları normal tutup kar edip, hizmet kalitesini ve hızları artırmak yerine, daha fazla kullanıcı çekmek için fiyatları aşağı çekiyo TTNet.

Edit: Sazanım :P

[ Mesaj 17 Temmuz 2007, Salı - 12:37 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

e şimdi ben bu kampanyadan 2mbit baglattım.

bizim baglantı hızımızı napıcak bu adamlar?? eski haline alma imkanları die birşey de söz konusu deil, cünkü yeni baglatılan birşey..

ben hic arayıp sormayım en iyisi..ararsak kesin patlar eheh

size de normal tarife uygulayacaz diyemezler harelde..neyse öle deselerde 2mb i azaltırız, sömürdügümüzde yanımıza kalır hic olmazsa :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...