Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Bluetooth'u USB girişinden takıyorum ve taktığım gibi Win XP otomatik olarak kendi driverlerini kuruyor. Bilgisayarım - Özellikler - Donanım - Aygıt Yöneticisine baktığımda Win XP nin kurduğu driverleri görüyorum. Ben bu bluetooth'un kendi cd sinde ki driverlerini nasıl kurabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 usb şeysini çıkartırsın driverlerini silersin sonra cd deki driverleri kurup usb şeysini takarsın olur heralde böyle yapınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 olmuyor söylediğin yöntemi yaptım driveri yüklerken aleti usb ye takmamı söylüyor takıyorum bu sefer de xp driverlerini kuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 cdnin içinden driver dpsyaları bulunup system32nin içine atılsa acaba olur mu yoksa ben mi fazla fantastik salladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar