Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Hukukçu ya da konuyla ilgili arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim. Şimdi ben rüşvetçiyim diyelim. 5 Milyon Dolar götürmekten yargılandım, cezaevine girdim. Sonra para cezası ödemek şartıyla çıktım. Kayıplara karıştım. Yurtdışına kaçtım. Aradan 7.5 Sene geçti, davam düşüyor ve suçsuz mu oluyorum? Şimdi ben milletvekiliyim. Bir sürü dosyam var. Ama dokunulmazlığım var. Bir sonraki seçimde listelere giremedim. Yurtdışına kaçtım. Bulunamıyorum. Seneler geçiyor. Zamanaşımından düşüyor değil mi davalarım? [ Mesaj 17 Temmuz 2007, Salı - 08:19 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Hukukçu değilim ama bidiğim kadarı ile mühür-ü zaman 'a uğruyor. Yani zaman aşımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Olayın geçekleştiği tarih ile davanın açılması arasındaki geçen zaman etkilemiyor mu zan aşımını? Benim bildiğim dava açıldıktan sonra devam ediyor sonuca varana dek. Ama dava açılması olayın üstünden bahsi geçen zaman kadar zaman almışsa o zan zaman aşımı oluyor. Diye biliyorum ben. Yanlışta olabilir tabi sonuçta hukukçu değilim. İşkembeden salladım bi nevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Rüşvetin cezası hapis sanırım, para öde diye salacaklarını zannetmiyorum. Para cezasında 10 sene zaman aşımı(karşılıksız çekte öyle en azından). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar