Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 lense alerjim var kullanamıyorum, göz ameliyatı olamıyorum, 7.25 gözlerim var ve gözlük takınca kulaklarıma temas eden noktalar beni inanılmaz rahatsız ediyor çünkü gereğinden fazla hassasım. Gözlüğün kulağıma temas ettiği noktalardaki sinirleri öldürmenin basit ve zararsız bir yöntemi var mıdır acaba düşünüyorum, var mı çözüm önerisi, basıcak yoksa çakmağı, 3. derece yanıklarda sinirler yandığı için hissetmiyor muşsun, ama iz kalır diye korkuyorum. Evet bu kadar nefret ediyorum gözlükten. Temizlikçi bugün gözlüğü alma elleme dediğim halde pencerenin yanına koydu ve pencerenin arasına sıkıştırdı, nasıl yaptığını bilmiyorum ama azıma etti bugün, inanılmaz rahatsız hale geldi gözlük düzeltemedim. 1cm^2 alan hissizleşse yeter bana bi oraları rahatsız ediyor başka hiç bir yerde rahatsızlık yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 benim de öyle bir arkadaşım vardı, artık ağaç saplı gözlük kullanıyor, sorunu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 o nasıl oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 sinirleri yakarsan evet hissizleşir ama kesinlikle iz kalır. çünkü sinirleri yakabilmen için etini de yakman gerekiyo. göz ameliyatı neden olamıyorsun? bence böyle bi isyana kalkışmak yerine bir süre daha bekle belki seni de ameliyat edebilecekleri bir yöntem geliştirilir ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 botox uygulasan belki o yerlere sorun çözülür :p gözlüğün şu sap kısmı çok mu kıvrık senin? oraları biraz açarsan rahatlarsın belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 göz ameliyatı olamıyorum çünkü doktorun dediğine göre inanılmaz derecede takıntılıyım ve gözlükteki görüş kalitesi ameliyat ile asla elde edilemiyor, geri dönüş de olmadığından delirebilirmişim bir nevi, ameliyattan sonra hiç bir sorun yok çok net süper diyenler de psikolojik olarak bastırdığı ya da netlik takıntısı olmadığı için öyle diyor, gerçekten net bir görüntü çok zor elde ediliyor yoksa ameliyat ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 botox aklıma geldi olur mu öyle ya sinir ilacı aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 valla nasıl oluyor bilmiyorum, rahatsızlık benim değil ama, tahtaya geçince rahatsızlığı geçti adamın. belki seninki de benzer bir durumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 oo o zaman bence psikolojik tedavi ile çözmeye çalışman lazım senin bu sorunu. kötü bir amaçla söylemiyorum ha sakın yanlış anlama ama ciddi bir problem yani. ablam ameliyat oldu gözleri 4.5'a 5 ken şu anda 0.75 dahi bozuk değil. tam netlik sağlandı yani. olabiliyor sonuçta. ayrıca sen bu netlik konusundan emin olduğun sürece yani ameliyatın random sonuç verdiğini bilerek bu işe kalkışırsan belki alacağın sonuç seni memnun edebilir. ki zaten gözlerin çok ileri derece olduğundan bence ameliyat ol ve çıktığında allah'a şükret =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 mumu haklı bence de. ameliyat olamıyorum dediğinde bende fiziksel bir rahatsızlığın buna engel oluyor zannettiydim. takıntı sorunu kötü bişi malesef çekenleri, çektirenleri gördükçe... ya bide bu ameliyatlarda rastgele sonuç mu çıkıyor yani benim gözler 4.5 - 5 ameliyat olduğumda bunun 0.25 olma ihtimali varken 1 de mi olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 ya sanırım 1 olma şansı çok düşük. yani çok ileri derecelerde ameliyat sonrası derece de ona göre yükseliyor biraz. ama ameliyat olup gözleri 1 derece bozuk kalan insan sayısı az. annemin dayısı dünya göz hastanesinde lens uzmanı onla baya bi konuşmuştuk ablamı ameliyat edecekleri zaman. yakında ben de para denkleştirip olucam ameliyat. olaiblirsem tabi bu derece iğrenç bir lens kullanımından sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Kemikil zaten deli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 saçını uzatmayı dene... ne alaka dersen ne alaka olduğunu saçın upuzun olduğunda görürsün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar