Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 waffle yicez ama dimi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 yahu tac mahal pek bi ciks.ben gitmem oraya hıı wafflecı biçparkta vardı kapandı=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 migrosta var vafılcı bi de ışıklarda.başka da bilmem.migros iyidir klimalı püfür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 abav! len o kadar dopik açtık teaaa 20 gün önce, şimdi mi buluşulur. ben yokum lan! bensiz buluşmayın lan yazık bana ama lan lağnet olsun tamammıaaağğ!!!! ((-_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 tamam buluşmuyoruz :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 ağlıyorum şu anda tamammııaaa!!! DALGA GEÇEMEZSİN BENNEN! ÖF YAaaAAağ cnms yağmurdan sonra gelen toprağın editi: cnms uymamış oraya. fakındayım. [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 19:48 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 dönmcn mi daha antalyaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 yaaa lanet olsn gelmicem işte gelmicem bitti artık kapandı antalya defteri benim için it iz ovır yağneee sen bilkente geliodun hemi? kendime not: acil türkçe dersi almalıyım. böhündeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 geliyorum inşallah=) jolly oldun bu arada jolly rulez mucu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ağustos sonlarında antalyadayım ben. beni de alın! :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar