ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 evet başlık yeterince açık. pogodi'lerin antalya'da "çeşni" adında ev yemekleri lokantası var. diyoruz ki burda bi buluşma düzenleyelim. hem karnımız doyar hem de buluşma işte daha ne olsun. saolsun babası bize kıyak geçcek, özel yemek yaptırcak hehe. çıkışta da başka etkinlikler de yapabiliriz. saatini zamanını beraber belirleyelim. gelen olur mu? ps: cansın diyo ki gelmezseniz ağlıycakmışız. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 belli olmaz ağlarım belki. evet. süper indirim fırsatları sizleri bekliyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 ilk uçakla ordayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 gelmeyin lan vazgeçtik. biz gittik kendimiz migrosa. ohş çatlayın (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 gelen şerefsiz. sen hariç utku.dodo sen de hariç.yemekler süper.baldan tatlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 mini ama böyle miniciiiiik çok miniik o kadar minik ki iki kişi d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ah ah demin dondum antalyadan ordan nete girsem gelirdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 çok minik bulusma olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 çeşni buluşması daha olmadı =) ama olursa hakkaten mini olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ağustosta antalyadayım. yemekler beleşse geleyim. :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 olsun artık ayarlayalım mı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 bu sıcakta? o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 erir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 gelme hııı şaka maka akşam çıkalım gerçekten mümkünse 8 gibi civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 olar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 ilginç ama tam üstüne bastın =) dışarı her çıkışımda "aha erimeye başladım" cümlesini kuruyorum eni sonu. tabi herkes istediğini yapmak da serbest, böyle saldırganlığa gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 zaman mekan üçümüz müyüz şimdi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 saldırmadım. YIRTARIM AĞZINI! merak ettim. ginaly gitti tüh :( [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 19:22 tarihinde, pogodi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 bende gelecegüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 şöyle bir 10 kişi olsak da karar versek nereye gideceğimize hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 gel ^^ denize girelim.akşam.çok oricinıl olur. 10 kişi var mı antalyada :d zaman mekan fark etmez benimçün. [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 19:29 tarihinde, pogodi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 bance kaleiçine zeytine falan gidebiliriz biçpark da güzel olur atatürk parkı da olur sonrasında deniz de güzel olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 nargilesiz bi gün olmaz dimi malum izmirden geliyoruz :P alışkanlık oldu artık oralarında nargilesinni tadına bakmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 burada güzel nargile yokmuş.ben içmem ama yokmuş vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 nargile hmm. ben bilmem nargilesi güzel olan yer. edit: bilmezmiş. tac mahal denen gubidik yerde güzel diyolardı [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 19:34 tarihinde, pogodi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar