Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 kaç yıldır kullanıyorum neti hiç torrent işine girmedim ben. sıkı bi emule kullanıcısıyımdır onun yerine. biraz baktım bazı programlar leech yapıyomuş banlıymış şuymuş buymuş. bana hem olayı anlatıp hem de düzgün program önerebilir misiniz? teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 eğer portlarin aciksa direkt bi torrent programi yükleyip (utorrent kullaniyorum ben cok hizli 400kb falan bişi zaten) mininova gibi isohunt gibi popüler public torrent sitelerinden indirmeye baslayabilirsin hiç bi ayara gerek duymadan. tabii bu sitelerde blackcats ya da torrent leech gibi private sitelere göre daha az performans aliyorsun. bu tip sitelerede invite alirsanki (ki internet bölümünde dağıtılıyor kimi zaman) max hız download keyfini yaşarsın :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 arama yaparsan bu konuda bir çok şey olması lazım..ben pati sayesinde öğrendim torrent kullanmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 evet bende patiye borçluyum. Torrentin en can alıcı noktası port açmak(utorrent kullanıyorum). Şahsen ben port açmadan hiçbirşey indirememiştim 1-3kb ile beklenmez haftalarca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar