nocom Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Fikstür çekimine göre Türk futbol tarihinde üç büyükler arasında oynanacak derbi maç ilk defa seyircisiz oynanacak. Galatasaray'ın 5 maçlık cezası nedeniyle ligin 7. haftasında Ali Sami Yen'de oynanacak Galatasaray-Beşiktaş karşılaşması boş tribünler önünde sergilenecek. çok kötü olmuş :( İlk haftanın programı ise şöyle: BEŞİKTAŞ - Konyaspor İstanbul B. Bld. - Fenerbahçe G.Birliği - G.Birliği OFTAŞ Galatasaray - Ç.Rizespor Trabzonspor - Sivasspor Denizlispor - Bursaspor Ankaraspor - A.Gücü Kayserispor - V.Manisasspor G.Antep - Kasımpaşa Derbiler: 7. hafta Galatasaray - Beşiktaş 11. hafta Fenerbahçe - Beşiktaş 13. Hafta Trabzonspor - Galatasaray 15. hafta Fenerbahçe - Galatasaray 17. Hafta Fenerbahçe - Trabzonspor [ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 13:20 tarihinde, nocom tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 sen iyi misin arkadaşım neden beşiktaş bold ve büyük harfler falan yazıyosun anlamadım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 adam tarafsız olamıyor bu forumda tarafsız yorum yapması gerektiğini hala kavrayamadı takım tutan yazarlar döndü iyice edit: dikkatimi çekti yeni gs ve fb de küçük adam baslıkta tahriğe baslamıs [ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 13:50 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 said: G.Birliği - G.Birliği OFTAŞşu olaya bittim ya ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 hö deniz iyi misin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 fisatnın gazına geldim :) ama bazen dokunur bazılarına bunlar hep yapma arada sırada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 abi anlamıom ki sizi :D beşiktaşı koyu yazdım diye nasıl konsutun öyle :)))) ilginç gerçekten, biraz hoşgörülü olun :D beşiktaş zaten tr nin en buyuk kulübü, neden onu buyuk yazarak boyle bir şeyi ima etmeye çalışıyım ki, zaten öyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 nocom fikstür topiği bu bjk en büyük diye topic aç orda konus temiz kalsın bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 nocomcum canım bişey diyim mi sana en büyük diye birşey kalmadı fb gs bjk bu 3 klüp sadece tr de büyük bunuda benim için bir önemi yok o yüzden germe boşver bide bişi var çok büyüksünüz ya o yüzden sidik zoru ile aldınız 2.yıldızı ama bunları konuşmuyorsun sen 15 senede 4 kez şampiyonluk yaşa paso ağla sonrada konuş en büyük biziz diye neyse canım gg sana :) [ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 14:04 tarihinde, LucifeL tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 peki deniz, öyle yapayım olmazsa. lay lay lay lay lay layyyyyyyyyyyyy oooo beşiktaş :) lucifelcim büyüklük kupa almakla olsaydı fener olurdu büyük :( [ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 14:06 tarihinde, nocom tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 anlıyorum yine lig baslangıcı bos sampiyonluk gazı her zamanki bjk tavrı ama üzülüyorum size de yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 ağustosun ilk haftasında kupa maçında görüşürüz denizcim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 tek maçlarda hakem devreye giriyor alıyorsunuz iddialı değilim kupada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 nocom kupa alamdan ne anlamı kaldıkı o büyüklüğün abi bi şekil taclandırman gerekir suan senden öle bi laf beklemezdim yaptığın kahve muhabbeti bide kedi uzanamadığı ciğer mevzusu olum ama haklısın lan siz 2 saatte carlosu getirebilecek takımsınız ama ricardinho daha yayarlı olur diye onu aldınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 evet yaptığınız transferler isim olarak bizim yaptıklarımızdan çok iyi, buna birşey dediğimiz yok ki. transfer döneminde gs ile birlikte en aktif ve yararlı transfer yapan takımdınız. tek maçlarda hakem ile aldığımız doğru :(((( bu da bizim büyüklüğümüz diyelim :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 abi tek maçalrdaki hakem olayı sizin büyüklüğünz değil acizliğinizdir ayıp büyük takımın hakemle ne işi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Tahminler: Beşiktaş - Konyaspor 0 İstanbul B. Bld. - Fenerbahçe 2 G.Birliği - G.Birliği OFTAŞ 2 Galatasaray - Ç.Rizespor 0 Trabzonspor - Sivasspor 2 Denizlispor - Bursaspor 2 Ankaraspor - A.Gücü 0 Kayserispor - V.Manisasspor 1 G.Antep - Kasımpaşa 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Galatasaray yener seyircisiz de beşiktaşı farketmez adam emek vermiş kolay mu iki saat bold kodu kullanmak ne farketcek, sanki 17 hafta lig fikstürü verilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Samiyende atcaz sanırım şampiyonluk turunu bu sezon.Yazık valla ya.Bu sefer direk damacana getirceklermiş o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 birileri tarafsızlıktan bahsetmişşşşşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 bana değil dimi o laf yok değildir zannetmiyorum kesin değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 FENERBAHÇE OF HEM BUYUK YAZDIM HEM KOYU YAPTIM YILIN HAVALISIYIM EN BUYUK BİZİZ BİRBİR!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 galatasaray beşiktaşı yenemez.beşiktaşta galatasarayı yenemez =( (takımlar çıksın berabere kalırlar dememk için uzattım evet =( ) [ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 19:45 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 said: FENERBAHÇE OF HEM BUYUK YAZDIM HEM KOYU YAPTIM YILIN HAVALISIYIM EN BUYUK BİZİZ BİRBİR!!!! içerisi nasıldı :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 yok ya fazla alıngan oldunuz siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar