mrdefender1 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 selam.sorunum su tek tusla 2-3 totem atacak bir macro ya ihtiyacim var.kac yere baktim bulamadim. birkac sey buldum onlarda copy paste ettigim halde calismadi yada ben calistiramadim.işin asli pekde anlamiyorum macro olayindan :) elinizde hazir calisan macro varsa buraya ekleyin lutfen.simdiden saolun.(bide lutfen anlamsiz dalga gecen konuyla ilgisi olmayan mesaj atmayin lutfen bu siralardada o moda oldu).şimdiden tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Totemler hakkında bir bilgim yok fazla ama /castsequence Strengt of Earth Totem, Healing Wave Totem, Mana Spring Totem denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 said: /castsequence reset=10 Cart Totem, Curt Totem, Delele Totem, Welele Totem istedigin totem adlarini degistir ayni sekilde. yalniz global cd yuzunden tek tiklama ile 4 totemi ayni anda dikemezsin, 4 kere basman gerekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 oldu yaptim cok tesekkur ederim.totemleri koyabiliyorum ama en dusuk ranki koyuyor en son ranki nasil koyabiliriz? [ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 13:16 tarihinde, mrdefender1 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 yanına rank koymadığında en yüksek rank koyması lazım aslında. olmuyorsa yanına (Rank x) ekle x yerine hangi rank istiyorsan işte. ya da spellbooku açıp ne istiyorsan shift-click yap aynı şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 klavye ile yürürken mouse ile bas işte totemlere hiç ugrasma makro ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar