Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kartal Tüyü Arıyorum!

xieon

Öne çıkan mesajlar

ehuhe yok =) Büyü falan da yapmıyorum lazım diyelim işte el işi için falan böyle kartal tüyü simge olarak kullanmak istiyorum. Sanırım son olarak Daricaya gidip oradaki adamlara yalvaracağım nasılsa kafeste durmadan bir tüy düşüyordur toplayıp çöpe atacaklarına birazini versinler=)
Sosyal ağlarda paylaş

ehem ben o tüyleri daha yararlı birşey için kullanacağım bir kerem =) O değilde mesaji yazdim bir karadeniz turuna çıkmak zorunda kaldım o sırada Samsun'a uğradım oradaki hayvanat bahçesi veterineri ile konuştum 1 gün önce gelsem bana kartal tüyünü verebileceğini söyledi meğersem kafes 1 gün önce temizlenmiş 1 hafta sonra gel dedi tabi ben o gün oradan ayrılıyordum... Ondan sonra adam demezki bunun bir benzeri vardi(BTW bu kartal gerçekten büyük harbici kartaldi rahat 1m yi geçiyordu valla ölçtüm, korktum, tırstım...) 2 gün önce doğaya saldik o zaman gelseydini size beslemek için verirdim=) Varya onu aslam süper karizma olurdu böyle millet köpek gezdiriyor ben kolumda 1 metrelik kartalla dolaşıyorum uçuruyorum falam bide çok sadik bişi olsa bana Roland Deschaine'inki gibi kimse kavgaya falan da girişemez benimle =) Neyse bakalım şimdi de bir Darıca Kuş Cenneti'ne gideceğim umarım orada bulurum.
Sosyal ağlarda paylaş

rofl yorumlar bitiriyor beni şu tüyleri bir bulayım projemi gerçekleştireyim hepiniz göreceksiniz =) Kasım'a yetiştirim umarım.

p.s: valla büyü yapmıyorum yoksa çok basit bir büyü biliyorum dünyayi elegeçirmek için çok ideal isteyenlerle ö.m ile gönderebilirim =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...