xieon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Beyler başlığı nereye açacağımı bulamadım doğrusunu söylemek gerekirse 2. el bölümüde biraz saçma olurdu ama bana kartal tüyü lazım nereden bulabilirim acaba =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 büyü işine mi girdin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Boluda ki kızıldereli manyak diilsin dimi sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 yorumlar bitirdi beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 ehuhe yok =) Büyü falan da yapmıyorum lazım diyelim işte el işi için falan böyle kartal tüyü simge olarak kullanmak istiyorum. Sanırım son olarak Daricaya gidip oradaki adamlara yalvaracağım nasılsa kafeste durmadan bir tüy düşüyordur toplayıp çöpe atacaklarına birazini versinler=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Valla bak burada ( bolu ) kızıldereli geçinen bi amca var kafasındada birsürü tuyden oluşan bi şapkası var. Gel iste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 hehe abi olmadi gelirim sorsana halis beyaz kartal tüyümüymüş yani beyaz olmasada bare kartal olsun karga falan burada da bol=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Valla bilmem uzak duruyorum ben o adamdan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 ahaha passenger koptum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Soyları tükeniyo be kardeşim yazıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 abi kartala zarar vermiyecemki?? Hayvan'ın düşen tüylerinden istiyorum 2-3 tane yoksa tutup koparma gibi bir isteğim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 hayvanat bahçesine git. bakıcıdan iste bakalım olursa. bi paket sıgara da al nolur nolmaz :). işini kolaylaştırır. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Offff mürekkebe batırıp yazı falan yazsak o tüyle:):)Bomba olur.:gözüklü karizma aptal smili: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 ehem ben o tüyleri daha yararlı birşey için kullanacağım bir kerem =) O değilde mesaji yazdim bir karadeniz turuna çıkmak zorunda kaldım o sırada Samsun'a uğradım oradaki hayvanat bahçesi veterineri ile konuştum 1 gün önce gelsem bana kartal tüyünü verebileceğini söyledi meğersem kafes 1 gün önce temizlenmiş 1 hafta sonra gel dedi tabi ben o gün oradan ayrılıyordum... Ondan sonra adam demezki bunun bir benzeri vardi(BTW bu kartal gerçekten büyük harbici kartaldi rahat 1m yi geçiyordu valla ölçtüm, korktum, tırstım...) 2 gün önce doğaya saldik o zaman gelseydini size beslemek için verirdim=) Varya onu aslam süper karizma olurdu böyle millet köpek gezdiriyor ben kolumda 1 metrelik kartalla dolaşıyorum uçuruyorum falam bide çok sadik bişi olsa bana Roland Deschaine'inki gibi kimse kavgaya falan da girişemez benimle =) Neyse bakalım şimdi de bir Darıca Kuş Cenneti'ne gideceğim umarım orada bulurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 attack komutu verip insanlara da saldırtırsın sen onu simdi asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 sdf Kill Command'i veriyorsun pete, süper olur ahah. Herkese lazım =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 said: Boluda ki kızıldereli manyak diilsin dimi sen? 10 dk dır yerdeyim.. lol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 bana da lazımdı atatürk orman çiftliği gelmişti aklıma eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 said: "Varya onu aslam süper karizma olurdu böyle millet köpek gezdiriyor " Arkadaşım reyben gözlükde bazı insanlara göre çekici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 hayvanat bahçesine git. Kartal bölümlerinde yerlere bak mutlaka düşüyor oraya buraya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 oraya buraya da yine de kafesin içine di mi? sakat olur sanki biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 yok ya kafesin dışına da uçuşuyor çoğu zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 kartal deilde şeytan tüyü istiyorsan bana gelebilirsin sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 rofl yorumlar bitiriyor beni şu tüyleri bir bulayım projemi gerçekleştireyim hepiniz göreceksiniz =) Kasım'a yetiştirim umarım. p.s: valla büyü yapmıyorum yoksa çok basit bir büyü biliyorum dünyayi elegeçirmek için çok ideal isteyenlerle ö.m ile gönderebilirim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar