Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jedi Olmak Olasi (mı ?)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Len müho nerden buluyosun bunları, bizden habersiz jedi mı oldun yoksa??? :-P

İlk gördüğüm yerde keserim valla, acımam dost falan dinlemem... :-D[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse
  • Admin
Mesaj tarihi:
Pinge dikkat cekerim bide biz pvp yapicaz diyoruz heh[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Mesaj tarihi:
Valla hiç bir açığını bulamadım şemadaki font dışında...[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666."
Book of Revelation Chapter 13 Verse 18

Mesaj tarihi:
Jedi olayına girdiğiniz anda required skill points: 250 imiş.

Ki bunun saçmalık olduğunu gösteriyor.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666."
Book of Revelation Chapter 13 Verse 18

Mesaj tarihi:
light fragmentation granade diye bişiy var certificate kisminda, şu an oyunda marksmenlerin kullandığı böyle bişiy olduğunu sanmıyorum.(Sonradan uyandım hehe).Sanırım beta'dan felan kalan bi ss.[hline]Muhendis A'ab Novice Pistoleer,Master CH at Eclipse
Wolith Wannabe Commando at Ahazi

[Bu mesaj Enginar tarafından 08 October 2003 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bir de şöyle bir olay var,FS charlar direk jedi olarak başlamıyor,force u kullanabilmek için ayrı bir quest zinciri daha yapmak gerekiyor.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired)
Mesaj tarihi:
O fontları ayarlayabiliyorsun da adamda heavy axe sertifikası da var. Bu jedi olayi ile ilgili official açıklamaların bir linki varmı ???? . Gene bir dedikoduya göre ilk jediyi 3-4 haftaya kadar görebilecekmisiz
  • Yeni Oluştur...