Zedna Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Galiba Kendimi Tırmıklıyorum :/ bugun fark ettim onceden belki bir yere carpmişimdir diye dusunuyordum ama cogalınca anladım sanırım uykuda kendimi tırmıklıyorum Acep nedendir hiç bilemiyorum birde zaten rüya gormuyorum veya gorsem bile bilmiyorum. hiç bir şey hatırlamıyorum HELPPPP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Nedir olay nerden anladın tırmıkladıgını izmi var yoksa kızarıklık mı oluşuyor ?Çünkü 2. dediğim ise hastalık olabilir . ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zedna Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 bildigimiz tırmık izi yara olsa sivilce gibin bişey olurdu ama tırmık izi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 stres yaptığın bişey varsa uyumadan önce düşünmemeye çalış.bana da olmuştu çünkü bi dönem.saçımı falan da yolmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 6. histe vardı öyle çocuk tırmık içindeydi meğer hayaletler yapıyomuşşşşşşş aman dikkat etttttttttttttttt :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Valla bende de var o tırmık izlerinden ama uyanmam için kediler yapıyo =P Şaka bir yana bence eğer kendin yapıyorsan bir psikoloğa görün... yani kötü bir şey değil bu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 aynı şeyi yaşıyoruz.aynen uyandığım zaman kolarım tırmık içinde. işin garip kısmı öyle uzun tırnaklarımda yok :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Tırnağını kes.yada ne bilim bantla uyurken.Eldiven giy ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Anam! Zegna'nın fake'i! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Çok vahşi yatıyon o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 kedisin kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 eldiven güzel çözüm bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 her ihtimale karşı bence odanın kapısını flm kilitle seni tırmalayan sen olmayabilirsin o.O =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 bi gece birisi izlesin seni ya da erken yat bi gün izleyen uykusuz kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 cok sakat bi durumm allah kurtarsınn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 kendini tırmalamak iyidir. seni zinde tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 tırnaklarını bu durumda kökten kesmek en güzeli bendede oluyor arada tırnak izleri ile yaşamayada alış kendinede alış ruhsal bişey yada kaşınırken oto kontrolunu kaybediyorsundur onada vurula bilir ruh sorunun yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Abi herkez tırnaklarını yer ya ben parmaklarımı yiyorum yok mu bunun çözümü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 parmak bitince sorun kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar