Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Adam hakkında bir xxx bilmiyorsunuz yazık size , terbiyenizi takının neler çekti o herif canlı yayında nelere maruz kaldı malvarlığına son kuruşuna kadar sarstılar(kasıtlı uğraştılar, lyric vermedi diye sahtekar bile dediler ) ama müziğini satmadı, medya maymunumu olsaydı ? ama sizin ağzınız geniş yine eleştiricek birşey bulurdunuz çok kolay değil mi. [ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 10:47 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 sabah programlarında çıkıp kendini rezil etti paso. Adamla oynadılar malzeme yaptılar baya. Belli yani yaralı adam psikolojik açıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 bu veriler ışığında tekrar soruyorum, vil id bülent? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 marilyn manson a benzettim ben :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=RJCVU_KwMGo @nomak su yukarıdaki video yu izle benim yada bizim hatamız değil o halde olması kendine hakim olacak zaten medya maymunu oldu kendini kullandırarak bu şekilde kazanıyor parasını nerden bişliyorsun yanında mıydın mal varlığına el konulduğunda kasti uğraştıklarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Anneniz babanıza bir sorun şu adamı onlar açıklasın size yönlendirelen olmuşunuz malesef eğlenmenize bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 abi banae alemin morgülünden ya bana neden savunma gereği duyuyorsun ki allahım ya [ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 11:57 tarihinde, LucifeL tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 cilkt kanserini yendikten sonra sapitti adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 adamın tipinde asosyallik var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 vil id bıi bülent? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 will it blend ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 adam heralde major depresyonda... ama kişiliği kötü olan bir insan değil, çok iyi bir insan. bir sürü yardım organizasyonunda görev alıyor ve gönüllü olarak, bir şey talep etmeden. azcık albümünü de sattırmak istiyordur heralde 3-5 tane suni gündem yaratarak ya da bazıları kıyak gecmeye calısıyordur ona, o sekilde... yazık ya, üzülüyorum cidden bu adama [ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 15:51 tarihinde, Sacros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 uzun süredir ortalarda gözükmeyen kendi halindeki topluma faydalı bir insana laf sokup, dalga geçip bununla eğlenerek kendinden geçen kitlenin kalkıp da her konuda insanlık dersi vermeye kalkması nasıl bir ironidir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar