Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 efenim çektiğim dosyalar uo_ml.exe ve uo.nfo dosyaları. kurmak için exe'ye tıkladığımda monitore uzun sure, okuzun trene baktıgı gibi bakmamı saglıyor, her hangi bir kurulum acılmıyor. ne yapmak gerekir? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Fileplanet'ten tekrar indirmeyi dene derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Öneri çok masraflı diyerek elimin tersiyle itecegim bir sırada öküz gibi bakmanın aslında işe yaradığını farkettim. Ben hayatımda setup'ı bu kadar zor açılan bir oyun görmedim diyorum sadece =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Oyundan olmaması lazım. Bende setup toplam bir iki dakika sürmüştür en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 setup bende de 1-2 dk sürdü, setup'ın açılması 4 dk =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar