Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Merhaba arkadaşlar, öncelikle fanım bozuldu. hehe direk konuya girdim. Sapphire marka ekran kartı'nın fanı durdu bi gün öyle. çalışmıyor ve ekran kartı aşırı ısındığından dolayı da anakart kendini kapatıyor. Fansız bir çözüm düşünüyorum aklıma gelmiyor hiç bişey. Yeni fan almak istersem de dandik fanlar 18 milyon ama emin olamıyorum soğtuacağından. E iyi bir fan için de nerden baksanız 55$+kdv fiyat çektiler yazıcıoğlu'nda. Bu kartı soğutabilecek ucuz fan tavsiyesi olan varsa yazarsa çok sevinirim. 55 dolar bir fana vermek bana akıl kârı gelmiyor pek, 100-120$+kdv ye yeni kartlar satılıyor çünkü. Teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Dandik fan soğutur o kartı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 dandik fandan kastın benim 18lira diye tabir ettiğim mi yoksa 5 liraya satılan ekran kartı fanları mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar