fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Bir kaç saat önce fabrikanın güvenlik görevlisi girişin oraya gelebilirmisiniz dedi. Sağolsun çok çalışan belediyemiz yine buraları kazmaya karar vermiş. Fabrikanın girişi son bir yılda 1 kez telefon, 1 kez su, 2 kez doğal gaz ve bir kez de elektrik için kazıldı. Hali ile önümüzdeki daracık yolda kazılmamış nokta kalmadı ancak elektrik idaresi doğal gazcıları kıskanmış olacak mi onlarda ikinci kez kazacaklarını söylediler. İşin esas tepemi attıran noktası bundan sonra başlıyor zira buraya kadarı memleketim standartlarında son derece sıradan günlük durumlar. Sağolsun önümüzü kazacak amalelerin başındaki amale "abi şurdan ne geçiyor, buradan ne geçiyor" diye bana soruyor. Onun bulgularına göre önümüzden sadece 1 doğalgaz hattı geçiyor. Allahtan Tepeören köyünün yeraltı hatları sorumlusu olarak (kinaye lan kinaye yoksa öyle bir görevim yok) bütün borular nereden geçiyor, dağılımları nerede, hangisi yüksek basınç hangisi düşük basınç borusu biliyorum da kalan son boş yeri onlara gösterdim. Adamlarda ne bir plan var ne program, sıfır bilgi ile ya allah diye kazmaya girişiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 profesyonel kazıcı timi olmadığına göre "amele"lerin kazma işini yapması doğal da, başlarında bir mühendis falan da mı yok? yer altı hatlarının planlarının olması lazım yani... garip geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 783 bin km karelik bir şakayız biz. 70 milyonu özenle, dozajı az ama sık tutarak delirtmek için tasarlanmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Başlarındaki mühendis şekil itibari ile ben oldum her seferinde o da kendi emniyetimiz için yoksa bu güne kadar hiç bir ekip mühendis ile gelmedi. Amale ve baş ameleden oluşan ekipler geldi. Plan olsa bile - ki yoktu- gelen ekipler onu okuyacak kapasitede pek olmadı. [ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 16:33 tarihinde, fedaykin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 feday ayar verme amaçlı söylemiyorum ancak sormadan edemeyecegim. Yeni mi farketin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Ne yalan söyleyeyim, hem gerçek anlamıyla, hem de mecazi anlamıyla gayet isabetli bir başlık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 mecaz daha oturmus sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Ohaa. İyi ki sormuşlar yine. Direk kazmaya başlamamışlar :]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar