Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Tatile gittim geldim yeni patch gelmiş. Yükledim girdim, bi baktım allta üstte kenarlarda boşluk var tam ekran değil. bir de inn'den dışarı çıktım o da ne! 7 fps. içeride anca 30'a çıkıyor o da bazen dış mekanda 15- fps ile hareket ediyorum ölüm gibi geldi. ayarlar falan da en düşükte. emektar fx-5200 ekran kartım , 1gb ram'im var. oynuyodum nazar değdi. napılabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Bende p3 733 , 640 sd ram fx5200 ile oynuyor(dum) Yazın ısınmadan dolayı performans kaybı oluyordu o alete. Sende de öyle bişey olmuş sanırım. Birde bazen patch ler video optionstaki bazı ayarları diştiriyor falan onlarıda bi kontrol ediver oradan da bişey çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 bende de böyle fps düşüklüğü ve takılma sorunu var ama bunun ekran kartı ile alakası yok diye biliyorum. yani tamamen ramler olması lazım. çünkü oyunun ekran kartı gereksinimi oldukça düşük. ama sağlam ram olması lazım. ben 512 ile oynuyorum mesela shattrath'da gezemiyorum bütün işlerimi orgrimmar'da hallediyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 işte bende de 1 gb ram var. dedim bi çözünürlüğü düşüreyim 800x600 de bile 20fpsnin üstüne çıkmadı deli oldum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 oyunda bi eleman 61 fps den aşağı düşmüyor demişti o gün bugündür bilg i çöpe atsammı atmasammı die düşünüodum :D demekki yanlız deilmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 İşlemcin nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 benim laptopta 2 fps actionda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 p4 3.0 .. 256 ekran kartı var bilgi alırken adam dual board demişti.. çift ram ile daa ii çalışır demişi.. tek 512 var.. sorunum ondan olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 5200 gayet kötü bir kart, aldığın fps ne yazıkki normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 bende de 256mb radeon se var. benim de fps bazen 5 in altına bile düşüyor, çok düşük oluyo bazı yerlerde. demek ki neymiş kart ile bir ilgisi yokmuş. daha önce de dediğim gibi oyunun ekran kartı gereksinimi abartılacak birşey değil, çok kötü olmayan her kartla oynanır, en büyük sorun ram. yani ben böyle sanıyorum yamuluyosam düzeltin. çünkü yakında ram i 1gb a cıkarıcam yine aynı takılmaları yaşamıyım sonra deliririm. http://www.worldofwarcraft.com/info/faq/technology.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 işlemci çok önemli. Bende Celeron 2.7 , 1 gb DDR ram , 128mb fx5200 vardı Combatta 2-3 fps ye düşüor. Dışarlarda 10-15 fps aliodum ortalama. ÇEkilmez oluyordu. Dedim ekran kartımı değiştiriim düzelir. Gittim 512 MB , Ati Radeon x1650 Pro aldım. Taktım ve performansda maksimum 3-5fps değişikliği oldu. Hala raidlerde fpsem 2-3 e düşüyordu. Sonra AMD 3.0 , 1 gb DDR ram, 128mb fx5200 i olan arkadaşıma götürdüm ekran kartını (dikkat ederseniz ki benim pcden tek farkı amd 3.0 olması) Taktık kartı , benle aynı fpsyi alıyorken birden, fpssi 50-60lara fırladı. Alterac Valleylere girdik karambol yerlere girdik fps 25 in altına düşmedi. Ben de kartımı arkadaşıma sattım aynı fiyata. O paraya biraz daha para ekleyip, ve pcimdeki bütün parçları 2. el satıp. gittim amd dual core 3.8, 1gb ddr2 ram, geforce 256 fx7600gt aldım ve şu an en karambol raidlerde bile takılma olmuyor. Sonuç: Oyun işlemci oyunu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 2.1.1 den sonra cok buyuk fps kaybi oldu bende de. baya bi kisiye sormustum cogunda vardi ayni problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Arkadaşlar sorun aslında pek sizde değil.Çok süper makinası olupta 7fps de dolanan oyuncularda var.Sorun 2.1 den sonra iyi ortaya çıktı.Detaylı olarak takip etmek istiyorsanız forums.worldofwarcraft.com dan Tech support a bakın orda 85 sayfalık bir konu başlığı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 40 milyona 2. el bi ati Radeon 9250 buldum. yarın öbürgün gelir. ekrandan mı işlemciden mi patch'den mi görmüş oluruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 ekran kartından ziyade ram ve işlemci mühim bendede AMD 2600 ATHLON ve 512 mb ddr ram ile kasıyordu hatta donanım bolumunde wow ıcın ram diye actıgım bir topic de mevcut. 1gb ram dıyorlar wow ıcın en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 p4 2.8 var 256 agp gto800 var 2 gb ram var ama ben hala aglamaya devam edıyorum hersey acık 10 fps :S cogunu kapıyorum 15 fps oluyor ama area dmglerı goremıyosum bu sefer :S fir format atacagım belki düzelir :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 oha o sistemle hakkaten bi sorun var sende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar