Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Performans sorunu


Dynun

Öne çıkan mesajlar

Tatile gittim geldim yeni patch gelmiş. Yükledim girdim, bi baktım allta üstte kenarlarda boşluk var tam ekran değil.

bir de inn'den dışarı çıktım o da ne! 7 fps. içeride anca 30'a çıkıyor o da bazen

dış mekanda 15- fps ile hareket ediyorum ölüm gibi geldi. ayarlar falan da en düşükte.


emektar fx-5200 ekran kartım , 1gb ram'im var. oynuyodum nazar değdi.


napılabilir?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende de böyle fps düşüklüğü ve takılma sorunu var ama bunun ekran kartı ile alakası yok diye biliyorum. yani tamamen ramler olması lazım. çünkü oyunun ekran kartı gereksinimi oldukça düşük. ama sağlam ram olması lazım. ben 512 ile oynuyorum mesela shattrath'da gezemiyorum bütün işlerimi orgrimmar'da hallediyorum ^^
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende de 256mb radeon se var. benim de fps bazen 5 in altına bile düşüyor, çok düşük oluyo bazı yerlerde. demek ki neymiş kart ile bir ilgisi yokmuş. daha önce de dediğim gibi oyunun ekran kartı gereksinimi abartılacak birşey değil, çok kötü olmayan her kartla oynanır, en büyük sorun ram. yani ben böyle sanıyorum yamuluyosam düzeltin. çünkü yakında ram i 1gb a cıkarıcam yine aynı takılmaları yaşamıyım sonra deliririm.

http://www.worldofwarcraft.com/info/faq/technology.html
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

işlemci çok önemli.

Bende Celeron 2.7 , 1 gb DDR ram , 128mb fx5200 vardı

Combatta 2-3 fps ye düşüor. Dışarlarda 10-15 fps aliodum ortalama. ÇEkilmez oluyordu. Dedim ekran kartımı değiştiriim düzelir. Gittim 512 MB , Ati Radeon x1650 Pro aldım. Taktım ve performansda maksimum 3-5fps değişikliği oldu. Hala raidlerde fpsem 2-3 e düşüyordu.

Sonra AMD 3.0 , 1 gb DDR ram, 128mb fx5200 i olan arkadaşıma götürdüm ekran kartını (dikkat ederseniz ki benim pcden tek farkı amd 3.0 olması) Taktık kartı , benle aynı fpsyi alıyorken birden, fpssi 50-60lara fırladı. Alterac Valleylere girdik karambol yerlere girdik fps 25 in altına düşmedi. Ben de kartımı arkadaşıma sattım aynı fiyata. O paraya biraz daha para ekleyip, ve pcimdeki bütün parçları 2. el satıp. gittim amd dual core 3.8, 1gb ddr2 ram, geforce 256 fx7600gt aldım ve şu an en karambol raidlerde bile takılma olmuyor.

Sonuç: Oyun işlemci oyunu =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...