Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 irfan yıllardır çok severek kullandığım bi program. tüm pluginlerini de aç gibi yüklemiştim zamanında. şimdi şöyle bi sorunum var. mesela bi klasörde resimler ve videolar var. ben bi sonrakine geç diye tıklayınca arkadaş büyük bi şevkle videoları notepad dosyalarını ne varsa açıyo. ben sadece resimleri göstersin istiyorum. ayarlara baktım bulamadım var mı böyle bi özellik. yoksa söyleyim forumdan irfana yapsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Irfanview'i aç, sonra P ye bas, cıkan menüde Extensions'a gel ordan ayar çekebiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 AcdSee Classic en güzeli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 fistan ordan sadece resimleri seçtim ama, yine de açıyo videoları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 irfan abiye mail at sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 heyt be irfan 4 çıkmış ben 3 küsür kullanıyorum hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Options>Set file associations> bundan sonrası şu şekilde.. aşağıda bir liste göreceksin. ince beyaz satır. üstünde "load custom file types" yazıcak orayı tıkla.. içeriğini sil ve şunu yapıştır. JPG|JPEG|JPE|GIF|BMP|DIB|TIF|TIFF|PNG|PCX|TGA|PCD|SUN|RAS|ICO|IFF|PPM|PGM|PBM|LBM|EMF|PSD|RMI|CUR|ANI|DCX|CLP|LWF|LDF|CAM|G3|AIF|AU|SND|PSP|ICL|SFW|KDC|RA|DCM|ACR|FPX|XBM|XPM|DJVU|IMG|IW44|WBMP|SGI|RGB|RLE|MED|RLE|SFF|NLM|NOL|NGG|GSM|JP2|JPC|J2K|JPF|FSH|CRW|B3D|SID|MNG|JNG|RAW|ECW|WAD|ICS|IDS|CDR|CMX|NEF|ERF|ORF|RAF|MRW|DCR|X3F|SRF|PEF|OGG|DWG|DXF|DDS|JPM|PLT|CR2|DNG| sorun çıkartan bir çok format (işte notepad zımbırtıları, wmv uzantıları) falan içeriğinden silmiş olsam gerek.. bu arada ACDSee'den çok daha iyidir Irfan ^_^ [ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 20:07 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Faststone Maxview kullanan varmı aranızda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 süpersin dasaaaaaa! oldu valla artık irfanın üstüne program tanımam. zaten derdim de fazla dosya açmasıydı ya neyse =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar