Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Irfanview hakkında bir soru

Eternalus

Öne çıkan mesajlar

irfan yıllardır çok severek kullandığım bi program. tüm pluginlerini de aç gibi yüklemiştim zamanında. şimdi şöyle bi sorunum var. mesela bi klasörde resimler ve videolar var. ben bi sonrakine geç diye tıklayınca arkadaş büyük bi şevkle videoları notepad dosyalarını ne varsa açıyo. ben sadece resimleri göstersin istiyorum. ayarlara baktım bulamadım var mı böyle bi özellik. yoksa söyleyim forumdan irfana yapsın :D
Sosyal ağlarda paylaş

Options>Set file associations>

bundan sonrası şu şekilde.. aşağıda bir liste göreceksin. ince beyaz satır. üstünde

"load custom file types" yazıcak

orayı tıkla.. içeriğini sil ve şunu yapıştır.

JPG|JPEG|JPE|GIF|BMP|DIB|TIF|TIFF|PNG|PCX|TGA|PCD|SUN|RAS|ICO|IFF|PPM|PGM|PBM|LBM|EMF|PSD|RMI|CUR|ANI|DCX|CLP|LWF|LDF|CAM|G3|AIF|AU|SND|PSP|ICL|SFW|KDC|RA|DCM|ACR|FPX|XBM|XPM|DJVU|IMG|IW44|WBMP|SGI|RGB|RLE|MED|RLE|SFF|NLM|NOL|NGG|GSM|JP2|JPC|J2K|JPF|FSH|CRW|B3D|SID|MNG|JNG|RAW|ECW|WAD|ICS|IDS|CDR|CMX|NEF|ERF|ORF|RAF|MRW|DCR|X3F|SRF|PEF|OGG|DWG|DXF|DDS|JPM|PLT|CR2|DNG|

sorun çıkartan bir çok format (işte notepad zımbırtıları, wmv uzantıları) falan içeriğinden silmiş olsam gerek..

bu arada ACDSee'den çok daha iyidir Irfan ^_^

[ Mesaj 14 Temmuz 2007, Cumartesi - 20:07 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...