aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Yaşar Nuri Öztürk, Doğu Perinçek ve adını bilmiyorum Erbakan'ın danışmanlığını yapmış bi amca, siyonizm'in üstümüzdeki oyunlarını falan konuşuyolar. İlginç bi program olacağa benziyor. edit said: Ceviz Kabuğu, bu hafta farklı siyasi görüşlere yer veriyor.. Ülkemizin temel sorunları hakkında ne düşünüyorlar?.. Türkiye üzerindeki siyasi ve ekonomik baskılara karşı nasıl çözüm öneriyorlar?.. İşçi parti Genel Başkanı Doğu Perinçek, Halkın Yükselişi Partisi Genel Başkanı Yaşar Nuri Öztürk, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mete Gündoğan canlı yayında Ceviz Kabuğu’nda soruları yanıtlıyor.. [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 22:55 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Yalnız alakası yokmuş siyonizmle falan, bi ara konuşup geçtiler.. Açmış bulundum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Bende izliyorum , topik kendini imha etti cidden ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Az önce programa şahit olduğum müthişdiyalog: Doğu Perinçek : Hortumcunn malona hemen el koyacağız. Cevizoğlu: Nasıl yani dava açmadan, mahkeme kararı olmadanmı? Perinçek: Biz kara bekliyceğimze hemen el koyalım, onlar bize dava açsın. Yşar Nuri: PUAHAHAHAHHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 siyonizm iddiaları olmasa ümmetçilik nasıl kendine yer bulacak bu ülkede ah ülkem benim . ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 HAhaha super diyalog olmus harbiden,degisik bi yaklasim yapmis Perincek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 ehe gerberdim diyaloğa lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 ahaha diyaloga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 efsane diyalogmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 harbiden efsane :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 aslan perincek yuru be dun terorist basina uzatiyorsun cicegi bugun ben ulusalciyim diyorsun seneler once turk ordusu kibrista fasist isgalcidir dedin bugun ordumuz canimiz kibris milli davamiz diyorsun RTE nin takiyyesini elestirirken bi don kendi gecmisine bak kisiliksiz insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar