Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Didim Medusa ( gidilebilecek mekanlar )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
didim için gidilebilecek yerden ;

Medusa 10 ytl ( ilk yerli içki biletle )
Garden 10 ytl ( yanlış hatırlamıorsam )
Galaxy
Seal Bar ( 15 ytl ingiliz ark. yoksa giremiosunuz gibi )

Medusa için girişte sorun yaşanmıyor, kız arkadaşınızla yada erkek arkadaşınızla girebiliyorsunuz. dj leri dandinte olsa didimde gidilebilecek en iyi mekan. çok ahım şahım bir yer değil ( sarımsaklı fly- kuşadası güzelçamlı tafanayı gördükten sonra). çarşmaba gecesi globalgathering07 etkiliğinde biribirinden iyi türkiyenin gözde 4 dj yi süper bir progressive techno ortamı yarattılar. cumartesi gününe kadar sürecek, didime yakın olup progressive sevenlerin kaçırmaması gereken, sertaçın muratın performanslarını canlı izlemek isteyenler için ... ayrıca gunduzleri içinde medusa beach partyleri var.

Galaxy ve Seal Bar için yanınızda ingiliz bir hatunun olması şart yoksa genelde almıyorlar.

Garden ise genelde almancı gençliğin gitti küçük bir yer.

eğer didime gitmişseniz ( umarım böyle bir hatayı yapmazsınız ) bu saydıklarım dışında gece gidilebilecek bir yer yok.

gündüz ise yapılabilecek en mantıklı şey didim dışında bulunan aquaparka gidip akşamı beklemek yada altınkumda yuzlerce insan arasından kendinize yer bulmak.

didim çok ahım şahım bir yer değil, ben pek sevmedim. ingilizlerin bu kadar sıcakkanlı olduklarını da bilmiyordum :)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Didim guzeldir ya ne yaptin ? :) medusa bir numarali mekandir. seal felan hikaye kalir medusanin yaninda. Gardenda 12 yasinda veletler gorme imkanina cogu zaman sahip olabiliyoruz zaten.

[ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 22:15 tarihinde, Aramis tarafından güncellenmiştir ]
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
en son 3 sene önce didimdeydim ve geceleri "de bar"mıydı neydi önce orası ardından medusa olurdu kesinlikle. medusa güzeldir,ortam iyidir,potansiyeli yüksektir fakat didimin bilinen kaşarlarının size yavsamasına izin vermeyin,başınıza bela sarmayın...
  • 2 hafta sonra ...
  • 4 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...