Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 ben size yaptıgımız style larımızı koyduk 10 sayfa resim var özel karekter çalışmalarıdna hemen ekliyecegim.. @chemical: iş geldikten sonra nasanın ilk roketini bile çzieriz yani sorun değil :) @sensible said: Kusra bakmayın ama olmamış bunlar bence. Daha geliştirmeniz lazım kendinizi. :) yesinler be sensible hani insanda birazcık saygı olması lazım bu lafları söleyebilmek için bunların çogu artık yurt dışındaki writerların bile agzının suyunun aktıgı çalışmalar.. hani buyur koy bu size 10 basar diyebilecegin bir çalışma direk yanlışlarını göstereyim... graffitide iki çeşit writer vardır biri harf e önem veren biri renge önem veren renge önem veren harf çizemeyen style yapamıyan insandır renklerlleri kullanarak göz boyar. ikinicisi ise hem harf yapar hemde iç boyamasını stylenini yapar ama bana kalkıpta "YOK CACIK OLMAZ BUNLARDAN" tarzı yazarasnız saygısızlıktan başka birşey yapmassınız.. zaten kendime güvenmesem kalkıp burayada koymam. iyi geceler [ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 22:40 tarihinde, Gothic tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 hayır ivy olmuş koyamaz, burası sidik yarıltırmak için bölüm değil cünki, lütfen dakin olallım, olmamışsada neden olmamış belirtelim, olmamış diyenide yemiyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 ya şey. ayakkabıların superstar olmasından da kaynaklı olarak tam rapçi işi olmuş o ayakkabılar. daha değişik şeyler de düşünebilmeniz lazım bence. yani eğer ciddi planlarınız varsa sadece rapçilere yönelik çalışmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Birkere ilk önce ben şöyleyim ben iyiyim benim işlerime insanların ağzının suyu akıyor dememelisin,insanlar karar verir buna sen değil. Neden olmamış dediğimi de açıklayayım. Özgün değil. Sıradan yazılar. Ve nasıl diyeyim çok 2 boyutlu. Bazı dönmesi gerek objeler dönmüyor mesela. Öyle yazılar gördüm ki sanki duvardan fırlayacak gibi duruyor. Birisi işinizi beğenmediğinde kaldıramayacaksanız hiç koymayın buraya işlerinizi. [ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 21:17 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 style dedigimiz şey de o işte sensible :) o duvardan fırlıyacak gördügün yazılar wildstyle dedigimiz yazılar yani dünya üstünde her yazı duvardan patlyıor gibi çıkmaz.. neyse ayrıca en rahat boyanan ayakkabı superstar ama şimdi paticikten 2 tane sipariş aldım ikiside rock simgeleri onlarıda yapınca koyacagım :) ps. siparişler verebiliyrsiniz her ayakakbıya her şeyi yapıyoruz. suda çıkmaz. çamurda çıkmaz ayakkaıbyı yıkayın bir güzel yine çıkmaz :) [ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 22:54 tarihinde, Gothic tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Ayakkabı fiyatlarını bende alabilir miyim ö.m. la pls? PS: Çalışmalar çok hoş ancak arka fonda çalışılan duvarlar ya çok pis, ya da fotoğraf makinesinde bi haytalık var... Onun dışında gelişime açık bi süreç görüyorum. Amaç oldukça, engel bulunmaz... Yolunuz açık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 @cüce, koyar canım niye koyamasın bak topik sahibi gothic de demiş koy diye ayrıca ben olumsuz yorum yaptı diye demiyorum nasıl olması gerekir bilmiyorum görmek için diyorum. ayrıca sidik yarıştırmakla da bi alakasını göremedim nedense heycana gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 o uzerınde kadın olan smithler ne kadar guzel aman allahım ölurum ben onlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 yapalım hemen sanada =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 ayakkabılarda çok güzel çalışmışsınız tebrikler.. ama graffitiler olmamış bence de: izinli çalıştık yaptık diyosan gördüğüm hiç bir bombing graffitiden farkları yok yani, bombing yapsanız tamam dicem yine iyi ama rahat rahat - heyecansız sakin bunlar mı çıkabildi... graffiti konusundaki bilgim berlindeki sprayer tiplerden o kadar ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 tamam bir daki çalışmalarda göz önnüde en çok bulunduracagım olay duvar temizligi :) ve temiz olması bunlarda sketchler [spo] [/spo] [spo] [/spo] [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 yapabılıosan yap walla benım smıthlerede anlaşırız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 28 weeks later sonrası [spo] [/spo] [spo] [/spo] filmin etkisindeyken ayakkabılarıma saldırdım =) [ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 19:46 tarihinde, Gothic tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 böyle şeyler görünce çok fena oluyorum ben. ilköğretimde fln az ağlamadım el işi veya resim derslerinde. çöp adamı bile yamuk yumuk çizen biri olarak hiç anlamıyorum böyle şeyleri nası yapıyorsunuz falan. ama sanatın her türlüsüne saygımız sonsuz çalışmalarınız gerçekten güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar