patateskabak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 kutusunda, 4 CD si iyi durumda hesabımı felanda veririm isteyene 2006 da bi iki ay oynadım bıraktım 50ytl MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 40 liraya veriyorm oyun 3CD imiş bu arada :)[ Mesaj 18 Temmuz 2007, Çarşamba - 13:11 tarihinde, patateskabak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 abi bisi sorcam mmorpg olan deil mi bu hesabimida weririm isteyene demisin normalde sadece cdleri mi verceksin ki ne antiga alcak adam accountu almicaksa ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 bilmiyorm abi satıyorm işte:) ne isterseniz vercem yeterki alın(abartmadan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 ne istersek he hmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 ahahah süpermiş o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 harbi accountsuz cdyi napsın adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 patateskabak imdi ben bunu alırsam ekstra bişeyler almam gerekcek mi yeni bi expansion filan? he? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 ya NGE den sonra boşver zaten an empire divided yeter sana ama evet uzaya çıkmak istiyosan ne bilym wookie mekanını görmek istiyosan alacağn oyunu al bak takıl beğenirsen digital download la akarsın dier ortamlarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 3 tane daha expension alman lazim diyor yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 yanlız bi dakka ben aslında digital downlad ile "Jump to Light Speed" ile "Rage of the Wookies" i almıştım. eğer şifrelerini felan bulabilrsem onlarıda verebilirim ya...şimdi aklıma geldi..... Trials Of Obi-wan da zaten sırf episode 3 çıkıyor diye daha çok yolmak için çıkardıkları işe yaramz bir exp diye duymuştum..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 şifrelerini vermene gerek yok onlar senin accounta işlenmiş durumda zaten accountu verdiğin şahıs oyunu açarken bilgiayarinda yüklü olmadı için o expensionlar oyun otomatik olarak download edecektir eğer rage of the wookies de aldıysan accountu verdiğin kişi bu expensionlara direkt sahip olacaktır ayrıca bunun dışında bir expension daha vardi Obi-Wan li garip aptal birşey alırsan iyi olur çünkü o expensionla o gezegenden düşen görevlerin verdiği süper itemlar varmış diye duymuştum bir aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 An Empire Divided Jump to Light Speed Rage Of the Wookies Karakter de içinde Level kaç bilmiyorum baya oldu oynamayalı.. hala satılıktır alayı 40 YTL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 30 YTL ye veriyorm hepsini hala SAtılııııııııııııııııııııııııııktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Satıyorsan halaalabilirim accountu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 beleşe verirsen alıcam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar