Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

belirsiz tercih...

unac

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar ben halkla ilişkiler ve tanıtım istiyorum.

şimdi;
yeditepe
maltepe
kadirhas çok rahat puanım yetio burslu olarak.

bunun dışında istanbul üni geçen sene 311 ile kapatmıs.benim puanım 312,959. sözel bu sene biraz kastığı için puanlar yükselmez diyolar.

benim kafamda kadirhas var.

yeditepe beni rahatsız eder biliyorum(amacım yine yeditepe tartışması açmak değil bu konuyu geçelim)
maltepeyi hiç istemiyorum.

şimdi ilk sıraya kadirhası yazarsam kesin girerim gibi. ingilizcemde kötü aynı zamanda dilimi halletmiş olurum okulda.
ama yoksa ist. üniyi ilk sıraya mı yazsam.kafam çok karışık.
aslında bunun dışında ankara, gazi, akdeniz üniye falanda puanım yetio ama istanbul dışı kesinlikle istemiyorum.(yani buralara gidebilirsin diyen olursa şimdiden söyleyim)
Sosyal ağlarda paylaş

eeer ist. üni yi istiosan onu başa yaz arkasınada kadir has yazarsın ist. üni ye giremezsen kadir has a girersin tabi bu bnm dusuncem sonucta kararı wericek sensin ayrıca bu konuyu benden daha ii bilenlerde wardır burda

[ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 11:48 tarihinde, mokoko tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ingilizce her halukarda ogrenmen gerekiyor. Eger bunu sonra halletmezsen basina bela olur. Ist. Uni.'yi yazip da boslarsan sonradan sorun yasarsin bu bir.
Ikincisi puana gore degil siraya ve yuzdelik dilime gore karar ver. Puan gereksiz bir sey; onemli olan yuzdelik dilim ve gecen sene en son kacinci siradan aldigi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...