Syn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Xaeronun açtığı Freeware oyunlardan buldum linkini yükledm oynıcam felan ama o da ne!Ses yok ki sadece sesi bana o eski güzelligi yasatcak sonucta ms-dos oyunu bi yere kadar oynatır bayar.O vecizeleri felan o müziği duymak istiyorum.Ses ayarlarını xpde nasıl yapabilirim?Ty
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 dosbox'da calistirirsan sesin olur [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 20:58 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ]
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 kendi sitelerinde var zaten oyun xp uyumlu ve ses karti patchli
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 www.stillpsycho.net ten indirdim
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 sessiz de gayet yuksek oynanabilirligi var, ayrıca silikonyalı almazsa karakterlerden birini sonda şeyh cehaleti yenme ihtimalin çok az diye biliyorum, adamlar reactive armor var :D 3 öğretmen 1 silikonyalı
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Ya Beşiktaşta Çembersakallılarla Yeşil bi yaratigi kestm sonra gittim Besiktas Belediye baskanina kacirmislar onuda.Sonra sole bi durumda var para kasamıyorum abi yemek alcam alamadm bizim elemanlara karakterler ise hizli basladakiler bi siliconian bi lavuk bi maganda bi ogrenci ogretmen yok =)
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 ogretmenin statları gorsen hata yaptıgını anlardın :)
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 maganda kesin lazim kufur etmek icin oretmende warrior tadinda 1 tane almak lazim silikonyali almassan evet son bossu kesemessin cunku +5 tuftuf veriyo sana rocker baba war ya o 4 uncu charda ben irospa almistim ama magandayla gereksiz kaliyo orenci alabilirsin t cetveli bonusu icin labuk amamistim ben
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 ya benim eşek arısı barbiyi bulmam lazım abi lale savaşcılarına katılamadm üsküdarda yobaz avlamaktan baska bisi yapamıyorum.mecidiyeköyde bi kere karşıma çıktıydı dediydi bana sizde bi poh olmaz bizde hıhı demiştik.Şimdi onu bulmam lazım ama bulamıyorum
Öne çıkan mesajlar